FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Fanii din DDB au rezolvat încă o problemă: „Pentru că ştie prin ce greutăţi trece clubul, a renunţat la o parte din bani”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 16:57 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 17:27

Măcinată de datorii și de lipsa de implicare a finanțatorului Pablo Cortacero, Dinamo reușește să se mențină de linia de plutire datorită fanilor.

Fanii lui Dinamo, acționari în cadrul clubului prin programul DDB, continuă negocierile cu jucătorii care nu și-au primit salariile de luni bune, iar azi au avut parte de un nou succes.

Alexandru Răuță, continuă la Dinamo

Peluza Cătălin Hîldan a emis un comunicat prin care a anunțat că mijlocașul defensiv Alexandru Răuță (28 de ani) a renunțat la o parte din datorii, a acceptat diminuarea salariului și a prelungit contractul pe încă un an.

 „Alexandru Răuță a dovedit în ultima vreme că este un jucător pe care ne putem baza. Muncitor și determinat. Genul de jucător de care poate trece adversarul, dar nu și mingea.Uneori și invers. 

DDB s-a înțeles cu el. Pentru că știe prin ce greutăți trece clubul, a renunțat la o parte din banii din urmă, a acceptat micșoreze salariul până în iunie și să prelungească angajamentul pentru încă 1 an. Efortul suporterilor de a cumpăra bilete este răsplătit în fiecare zi cu vești bune!
 – comunicat PCH

Răuță, care a mai jucat la FC Argeș, CS Mioveni, Pandurii, Poli Iași și FC Voluntari, a venit la Dinamo în iulie 2019. În acest sezon a bifat 12 partide.

Ante Puljic, Deian Sorescu, Diego Fabbrini, Magaye Gueye, Jansusz Gol și Vlad Achim sunt jucătorii care până acum s-au înțeles cu fanii DDB pentru micșorarea contractelor.

VIDEO Se întorc Nicolae Badea și Cristi Borcea la Dinamo? Victor Becali: „Eu asta știu”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

A plecat de la Dinamo și acum pune tunurile pe Pablo Cortacero: „Ne-a vândut un proiect care nu a apărut!”

Steliano Filip e liber de contract, dar nu e pregătit să-i spună „Da” lui Dinamo: „Mai sunt și alte echipe”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
514091889218839
Mihai Buzea  •  21 Ianuarie 2021, 13:15

A sti nu s-au săturat să cerșească MILA SI BANI!!!JALNIC!!!

cj1960i
cj1960i  •  20 Ianuarie 2021, 21:17
Postat de shagrath_d.b_ pe 20 Ianuarie 2021, 19:02

clujene ai 196 *** ??? esti undercover a ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

shagrath_d.b_
shagrath_d.b_  •  20 Ianuarie 2021, 19:02
Postat de cj1960i pe 20 Ianuarie 2021, 18:39

Maguye tot la Dinamo? Dupa i-a tras-o unei doamne din elita mondiala, se spala pe banii suporterilor? Nu cred, cum si-o pot cauta unii.

clujene ai 196 *** ??? esti undercover a ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează