FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Numele-surpriză care îl poate înlocui pe Dugandzic la Rapid » Cluburi din Ligue 1 au intrat pe fir: „Atenție! Nu știe nimeni de el”

Rapid l-a vândut pe Marko Dugandzic în Arabia Saudită și a rămas cu un singur atacant veritabil în lot, kosovarul Albion Rrahmani (23 de ani).  / FOTO: Imago
Rapid l-a vândut pe Marko Dugandzic în Arabia Saudită și a rămas cu un singur atacant veritabil în lot, kosovarul Albion Rrahmani (23 de ani). / FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 06 septembrie 2023 21:27 / Actualizat miercuri, 06 septembrie 2023 21:36

Viorel Moldovan (51 de ani) spune că mai multe formații din Franța l-au sunat pentru a se interesa de Alexandru Stan (17 ani), atacant aflat în Academia celor de la Rapid. 

Rapid l-a vândut pe Marko Dugandzic în Arabia Saudită și a rămas cu un singur atacant veritabil în lot, kosovarul Albion Rrahmani (23 de ani). Victor Angelescu a anunțat că giuleștenii pregătesc o nouă mutare în ofensivă, dar Viorel Moldovan îi transmite să se uite mai atent în propria curte. 

Rapid și-a lansat ediția limitată de ceasuri de centenar » Ce primesc fanii pentru 1.923 de lei
Rapid
Rapid și-a lansat ediția limitată de ceasuri de centenar » Ce primesc fanii pentru 1.923 de lei

Viorel Moldovan: „Cluburi din Franța m-au întrebat de Alexandru Stan”

„Este o bună afacere pentru Rapid, chiar dacă au pierdut golgeterul din sezonul trecut. Dar nimeni nu e de neînlocuit. Odată cu achiziția lui Rrahamni se schimbă lucrurile foarte mult.

În pepiniera proprie Rapid are un atacant foarte bun, nimeni nu știe de el. E foarte bun! Are 17 ani, Alexandru Stan îl cheamă.  Am fost sunat de echipe din Franța să mă interesez de acest copil. Referințele sunt foarte interesante, foarte bune. Atenție! Este un tânăr cu foame de fotbal.

Au fost echipe de primă ligă, încă îl monitorizează. Francezii îl știu de la loturile naționale, are un fizic foarte bun, impresionant. Poate fi aruncat în luptă acum, măcar să îl aduci pe bancă. Eu zic să îi dea drumul la joc. De ce să îi fie frică?”, a declarat Viorel Moldovan la Orange Sport. 

Cine este Alexandru Stan, noul „pariu” al Rapidului

Alexandru Stan a ajuns la Rapid în vara lui 2022, de la CS Giganții Vărăști. El și-a prelungit recent contractul cu Rapid până în 2027.

Stan are două apariții la prima echipă a Rapidului, bifate sezonul trecut, una dintre ele chiar în ultima etapă, la 5-1 cu FCSB, când a intrat pe finalul meciului.

Numele-surpriză care îl poate înlocui pe Dugandzic la Rapid » Cluburi din Ligue 1 au intrat pe fir: „Atenție! Nu știe nimeni de el”
Alexandru Stan / FOTO: site-ul oficial al Rapidului

4 goluriîn 3 meciuri ale Alexandru Stan pentru echipa U18 a Rapidului în acest sezon

Tot astăzi, după tragerea la sorți pentru grupele Cupei României, Ionuț Voicu, delegatul Rapidului, a afirmat că tânărul atacant Alexandru Stan va primi mai multe șanse în acest sezon.

Rămânem fără golgheter, îi urăm multă baftă lui Marko. Ne-a ajutat foarte mult, Rrahmani este acum numărul 1. Sunt sigur că va face față cu brio și vom vedea ce va fi pe viitor. Deocamdată îi avem pe Rrahmani și un copil în care credem foarte, foarte mult, Stan. Dacă tot îi creștem ar trebui să le dăm și lor șanse. Fiecare fotbalist ar trebui să aibă șansa lui și ar trebui să profite din plin
- Ionuț Voicu, delegatul clubului Rapid

VIDEO. Marko Dugandzic a oferit ultimele declarații înaintea de plecarea în Arabia Saudită: „Cred că fotbalul de acolo va crește din ce în ce mai mult, sunt foarte fericit”

Citește și alte știri despre Rapid: 

Dan Șucu, întrebat frontal despre nepotisme, după ce fiul lui a fost pus căpitan la Rapid: „Nu pot fi obiectiv, mi-e imposibil”
RAPID
Dan Șucu, întrebat frontal despre nepotisme, după ce fiul lui a fost pus căpitan la Rapid: „Nu pot fi obiectiv, mi-e imposibil”
Șucu spune că a aflat abia astăzi despre transferul lui Dugandzic: „Dacă ar fi după mine, n-ar pleca”
RAPID
Șucu spune că a aflat abia astăzi despre transferul lui Dugandzic: „Dacă ar fi după mine, n-ar pleca”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
unurtr
unurtr  •  07 Septembrie 2023, 18:07

Ar trebui un atacant principal, că până acum Albion Rrahmani a arătat că se descurcă doar când are spații, dar când a fost prima repriză cu Dinamo și a fost ținut om la om nu a mișcat deloc, a dat gol doar din penalty (lucru de care era criticat Marko). Să-l vedem la Oțelul unde nu va avea spații ce va face.

gazistu
gazistu  •  07 Septembrie 2023, 10:41

s-au interesat ... atat; francezii au printre cele mai bune pepiniere din lume, ca fotbal; in orice campionat din lume, nu exista sa nu fie un francez; sa nu mai zic din cele mai tari campinate, cei mai multi cumparati sunt cei francezi. AAsa ca hai sa nu ne amagim ca echipe din franta de bat pe acest anonim.

alexiosas
alexiosas  •  07 Septembrie 2023, 10:27

cluburile din ligue 1 au intrat pe fir dar nimeni nu stie de el...logic

Vezi toate comentariile (7)
Comentează