FOTBAL  »  Superliga  »  PATRIARHIE

VIDEO + FOTO Imagini inedite cu Alexandru Tudor la Patriarhie » Ce l-a pus preotul să facă: toate privirile au fost pe fostul arbitru

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2024 12:10 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 15:39

Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali, patronul FCSB, a fost prezent azi la Patriarhie, unde a participat la Sfânta Liturghie și Taina Sfântului Maslu.

Cunoscut pentru apropierea de Biserică, la fel ca și în cazul lui Gigi Becali, fostul arbitru Alexandru Tudor este prezent în mod constant la slujbele de la Catedrala Patriarhală din București.

VIDEO. Alexandru Tudor, la Sfânta Liturghie și Taina Sfântului Maslu de la Catedrala Patriarhală din București

Azi, Alexandru Tudor a citit din „Viețile Sfinţilor Zilei” din Sinaxar. Ceea ce se poate face doar cu acordul preotului, el fiind cel care hotărăște cine poate citi din Sinaxar.

„La fotbal am descoperit credința. Cariera mea a fost ca o scară, dificultatea și presiunea din arbitraj m-au împins să caut ajutor. Am avut momente în care mergeam pe stradă și vorbeam de unul singur! Am avut un coleg arbitru care a albit într-o noapte! S-a trezit dimineața alb la cap! Înțelegeți?”, spunea Alexandru Tudor, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor

+14 FOTO

Citește și: 

„Am fost la psiholog de două ori în viață” » Rafael Nadal, despre importanța sănătății mintale și exemplul personal: „Nu-l percep ca pe un subiect tabu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
sayeret_yahalom_yamam
sayeret_yahalom_yamam  •  17 Februarie 2024, 12:49
Postat de fcsbenimeni pe 16 Februarie 2024, 15:51

Degeaba bă, tu crezi că ești împăcat cu tine, problema e că nu ești împăcat cu Dumnezeu, poți să-ți lași barba până la călcâie, păcatele tale sunt infinit mai lungi decât distanta de la pământ la cer.

Pentru pacatosi ca el a venit Isus. Pentru un păcătos ca el si-a dat viață,de buna voie,pentru ca sufletului lui sa fie salvat.

fcsbenimeni
fcsbenimeni  •  16 Februarie 2024, 15:51

Degeaba bă, tu crezi că ești împăcat cu tine, problema e că nu ești împăcat cu Dumnezeu, poți să-ți lași barba până la călcâie, păcatele tale sunt infinit mai lungi decât distanta de la pământ la cer.

fcsbenimeni
fcsbenimeni  •  16 Februarie 2024, 15:48
Postat de Str82HeIL pe 16 Februarie 2024, 15:07

Va cam dati seama cum "arbitra" acest *** pe fcsb

A avut un coleg care a albit într-o noapte văzând gologanii parvenitului într-o pungă pe care scria:FCSB

Vezi toate comentariile (8)
Comentează