FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alexe la odihnă! » Bonetti vrea să îl menajeze pe atacant

Marius Alexe a fost luat la ţintă de suporterii dinamovişti.
Marius Alexe a fost luat la ţintă de suporterii dinamovişti.

Articol de - Publicat duminica, 16 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 15 septembrie 2012 20:17

Şefii îi vor cere lui Bonetti să-l menajeze pe internaţionalul de tineret, care nu dă randament la echipa de club şi-a ajuns, din nou, ţinta preferată a huiduielilor suporterilor.

Marius Alexe, 22 de ani, a ajuns din nou inamicul numărul 1 al spectatorilor dinamovişti. Tînărul fotbalist a părăsit gazonul într-un cor de fluierături, în minutul 70, iar la final a fost apostrofat de către suporteri: "Bă, nesimţitule! Cum te simţi, bă, cînd te huiduie un stadion întreg?".

Jucătorul a părăsit abătut gazonul, fiind deziluzionat de faptul că jocul nu-i iese deloc. A fost folosit şi în banda stîngă, şi-n dreapta, şi-n centru, n-a funcţionat nicăieri. Iar acţionarii au de gînd să poarte o discuţie faţă în faţă cu Dario Bonetti pentru a-i solicita menajarea atacantului.

"Poate ar fi mai bine ca Alexe să fie odihnit o perioadă sau măcar atunci cînd Dinamo joacă acasă, pentru că, probabil, este înhibat de antipatia pe care o simte în tribune. El joacă foarte bine la reprezentativa de tineret, unde este şi eficient, însă are probleme cînd aude înjurăturile propriilor fani. Bonetti ar trebui să vadă şi să simtă problema fotbalistului şi să-l ajute să treacă peste aceste momente", au precizat oficialii din Ştefan cel Mare.

2 goluri a înscris Alexe la ultimele două meciuri ale reprezentativei României Under 21, cu Suedia (2-0) şi cu Letonia (4-0)

603 minute a jucat Marius pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile, în 8 partide, nereuşind nici un gol

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
martinez.fzr
martinez.fzr  •  17 Septembrie 2012, 14:33
Postat de bogdanc77 pe 16 Septembrie 2012, 12:18

Sa ne intelegem. ALEXE nu joaca nimic nici acasa nici in deplasare!!!! Asta cu simte antipatia proprilor fani este un mare bluf, ca si aia cu ne este greu sa jucam acasa. Pai a ajuns sa fie fluierat de un stadion intreg pentru ca nu joaca NIMIC, si nu pentru ca ne plictisim noi in tribune.!!!! Noi mereu jucam in 9!!!! Il avem pe obositul de Munteanu, care sincer mai joaca cate ceva 20-30 min maxim, dupa care gata. Apoi il avem pe acest nesimtit de ALEXE. La el este o lipsa crasa de valoare si punct. Sa joace cu tineri de 17-18 ani ca nu ne suparam, dar sa nu ii mai bage pe Munteanu su Alexe. SUSTINERE TOTALA DINAMO

daca ar fi dupa mine prima schimbare din echipa voastra ar fi la marele fundas stanga(extrema ascunsa sub pamant) Pulhac...acest impiedicat imi produce migrene numai cand il vad in teren este incredibil de limitat. poate ma insel,nu am vizionat toate partidele dar il mai ascult si pe tata care e dinamovist de peste 50 ani si mi-a zis un lucru foarte clar "bai tata fundas stanga mai slab ca Pulhac nu am mai vazut in viata mea"! Sanatate

redbuldog
redbuldog  •  16 Septembrie 2012, 14:42

Alexe trebuie odihnit permanent..! E o caricatura de fotbalist cu ifose de vedeta cu el in tewren Dinamo joaca in 10..Atentie Dario atacul echipei scartie si sa vazut si cu CFR-ul..degaba au jucat bine fundasii(mai putin Nica..) daca nu ai forta ofensiva! Sa-l bage si pe Buia sunt convins ca face mai mult ca Alexe,Filip chiar daca nu are tehnica, alearga si cu Matei acolo se poate lega ceva .Oricum mai trebuie lucrat cu Tucu la capitolul preluari cand e jucat cu pase lungi.. sa vazut ca a pierdut cel putin 10 si e pacat,trebuie sa exerseza mult la capitolul asta..!

florinch
florinch  •  16 Septembrie 2012, 14:12
Postat de liviuzt pe 16 Septembrie 2012, 10:15

Cate goluri a dat Alexe in toata cariera? Jumare din cat da Messi intr-un an in toate competitiile.Diferenta este direct proportionala cu competitiile in care joaca cele 2 echipe.E moale si la cap si la picioare nu stie sa loveasca mingea probabil ca trebuie sa faca antrenamente de nivelul grupei de copii sa invete sa conduca mingea si sa o loveasca corect.Sa revina la Dinamo peste 10 ani dupa ce invata fotbal si dupa aia nu-l mai ijura nimeni.Chirita avea dreptate cand a spus k astia de acum nu sunt dinamovisti.Un profesionist isi respecta munca ce pe sine insasi deci nu se respecta nici pe ei nici fotbalul .Bonetti are intentii bune si atat,actionarii au de gand sa faca doar bani asa k ...

Ce rezultate are Dinamo comparativ cu Barcelona? Tu compari garoafa cu papadia si nu prea se leaga. La ce fotbal avem noi,la ce bani se baga in fotbalul romanesc (de la Dinamo mai multi s-au luat decat s-au bagat,dovada situatia financiara a clubului) eu zic sa-i dam totusi credit lui Alexe.In ceeace-l priveste pe Munteanu,deocamdata nu avem un pasator mai bun decat el,deci nici cu asta n-ai nimerit-o.Probabil ca atunci cand vor fi bagati bani vor fi adusi si jucatori mai valorosi.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează