FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Alianţă antişefi » Suporterii Rapidului s-au alăturat jucătorilor în războiul cu oficialii

Articol de - Publicat duminica, 28 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2013 21:30

Fanii i-au transformat în eroi pe jucători, dar s-au revoltat împotriva conducătorilor după ce aceştia n-au făcut recurs la decizia LPF de a interzice accesul fanilor în Giuleşti.

După ce Comisia de Disciplină a decis ca Rapidul să joace 6 meciuri acasă fără spectatori, suporterii alb-vişinii au sperat că pedeapsa va fi micşorată la recurs. Însă şefii din Grant nici măcar n-au făcut apel, stîrnind astfel mînia fanilor.

VIDEO cu momentul în care fanii dau drumul la torţe la Pro Rapid

N-au avut bani de timbru
Lucrul care i-a deranjat cel mai mult pe suporteri a fost însă explicaţia oferită de Ion Taban, preşedintele CA al giuleştenilor: "Din respect pentru competiţie, am decis să nu facem contestaţie. Vrem să eliminăm astfel de incidente în viitor". Adevărul e însă altul. Surse autorizate susţin că alb-vişiniii nu s-au adresat Comisiei de Recurs pentru că pur şi simplu n-au avut 6.000 de lei, atît cît i-ar fi costat procedura!

Au "incendiat" Pro Rapidul
La finalul întîlnirii cu Severin, cîştigată de Rapid cu 1-0, Herea şi compania au fost aşteptaţi în baza de pregătire de aproximativ 200 de fani. Aceştia au aprins torte şi fumigene şi au cîntat, felicitîndu-i pe jucători. În acelaşi timp, suporterii au vrut să transmită şi conducerii un mesaj. "De azi, sîntem în război cu oamenii care conduc acest club. Domnul Taban şi-a bătut joc de noi! Sîntem alături de fotbalişti şi împreună vom lupta împotriva şefilor", a spus unul dintre liderii de galerie.

Premiaţi cu un grătar
Mulţumit de evoluţia elevilor săi, antrenorul Marian Rada a decis să le ofere acestora o primă inedită. Astfel, tehnicianul din Grant i-a cinstit ieri, la Pro Rapid, oferindu-le fotbaliştilor săi un grătar, de la care n-au lipsit berea şi mititeii. Rada a mai apelat în trecut la metode inedite de premiere, cînd îşi recompensa jucătorii cu zile libere.

"Mă aşteptam la o surpriză din partea lor, mereu au procedat aşa, însă de data aceasta s-au întrecut pe ei. Alte echipe n-au astfel de atmosferă nici măcar în tribune" (Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
dihorul
dihorul  •  29 Aprilie 2013, 12:08
Postat de xhthu pe 28 Aprilie 2013, 22:04

de ce,ca am poza cu un barbat?:)))) pe aceeasi logica daca tu ai poza cu totti esti gheu sau doar experimentezi la pubertate?:)))))bai da cum se face ca mereu cand incercati sa va aparati reciproc veniti pe rand unu mai prost ca altu? vai de capu vostru :)))))

E un site de fotbal. Daca cineva are o poza la avatar cu un fotbalist celebru e ceva firesc. Tu ai o poza cu un barbat necunoscut, ca doar am stabilit ca nu e moaca ta acolo. De ce oare? 1. Pentru ca esti o crocobaura libidinoasa si iti e rusine cu poza ta; 2. Pentru ca il gasesti pe tipul din poza atragator; 3. Pozitia 1 si 2 combinate. Alege o varianta, pariez ca e numarul 3...

catzulinho
catzulinho  •  29 Aprilie 2013, 11:53
Postat de xhthu pe 28 Aprilie 2013, 22:04

de ce,ca am poza cu un barbat?:)))) pe aceeasi logica daca tu ai poza cu totti esti gheu sau doar experimentezi la pubertate?:)))))bai da cum se face ca mereu cand incercati sa va aparati reciproc veniti pe rand unu mai prost ca altu? vai de capu vostru :)))))

Generalizezi, ne-am mai contrat odata in trecut, ai dume de "a a a, spus lu doamna", serios omule, fa-ma sa ma simt prost daca poti, tu faci lumea sa se revolte nu sa se simta cum crezi tu ca este. Raspunsul galeriilor romanesti la ale ale cine tine cu steaua.. este cine tine cu rapid, sa ramana invalid...tu chiar vrei sa te regasesti printre copiii care au inventat strigarea asta ? Se rusinea si se fofileau stelistii pe la liceu cand le spuneam de strigatu asta..: bai catzule si eu am strigat asa pe stadion odata", altii radeau de ei in hohote, ganditi ma macar la nivel de microbist daca nu puteti mai mult....

borat101
borat101  •  29 Aprilie 2013, 11:08
Postat de xhthu pe 28 Aprilie 2013, 12:48

sau chiar in india.la urma urmei,de acolo vin cei mai infocati rapidisti

alt cOrb din Asia venit pe tancurile Rusesti sa se creada European.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează