FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Aliat surpriză pentru Rădoi » Un mare rapidist îi sare în ajutor: "Mi-a părut rău de el"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2015 18:09

Răzvan Lucescu îl apără pe Mirel Rădoi, după plecarea acestuia de la Steaua. Fostul tehnician al Rapidului e convins că experiența de la formația campioană îl va ajuta pe viitor. 

"Mi-a părut rău de Rădoi. E tînăr, e o experienţă neplăcută, însă dacă va continua în meseria asta, va fi o experienţă foarte utilă.

Eu întotdeauna am apărat această poziţie a lui, probabil că şi el s-a gărbit puţin. Faptul că nu a avut licenţa, dar a preluat Steaua, a pus o presiune suplimentară asupra lui.

Era greu să reuşească, neavînd experienţă. A fost forţat să se ducă acolo şi să cîştige. S-a lovit de nişte probleme cu mult peste puterea de înţelegere a unui jucător, dar îl va ajuta pe viitor", a zis Răzvan Lucescu la Dolce.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  26 Decembrie 2015, 00:12

mie nu mi-a parut rau... nici de el, si nici de galca... daca regreti unii ca astia, te trezesti cu unul ca razvan lucescu la nationala!

1154785594548586
Cimpeanu Andrei  •  25 Decembrie 2015, 12:55
Postat de ortega pe 24 Decembrie 2015, 20:09

O nulitate ia apararea alteia ... Așa ... ca între zerouri ...

ortega...eu sper ca nu esti Rapidist...sper ca ii doar o gluma proasta de il numesti pe Razvan Lucescu ..o nulitate...cu Razvan Lucescu..Rapidul juca FOTBAL....sa nu mai vorbim de faptul ca el chiar stie cum sa isi apropie jucatorii....si char dovedeste ca are cultura cand deschide gura...la echipa nationala nu a avut rezultate pt ca acolo ii alta poveste...majoritatea jucatorilor erau impresariati de clanul becaliot...nu vezi akuma..echipa nationala ii praf...da dnul cascheta tot ramane....daca era Razvan Lucescu in locul lui..mama...era sfarsitul lumii...pt ca majoritatea presei din Romania...ii becalizata...nu mai zic de populatie..efectul turmei..similar cu echipa de langa cimitir...asa ca ,nu cred ca poate fi numit nulitate...in nici un caz...

ortega
ortega  •  24 Decembrie 2015, 20:09

O nulitate ia apararea alteia ... Așa ... ca între zerouri ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează