FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Alibec a primit o misiune specială de la Șumudică + Reacția surprinzătoare a lui Denis când a fost întrebat care e cel mai bun fotbalist din România

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 11:52

Denis Alibec spune că a vorbit cu Marius Șumudică, antrenorul lui Al Shabab, care i-a transmis că-l va lua la echipa arabă dacă va marca mai multe goluri în România. Atacantul are doar o reușită pentru Astra în acest sezon.

”Am mai vorbit cu Marius Șumudică. Mi-a zis că mă așteaptă acolo la el, dar mi-a spus să mai dau câteva goluri. Am vorbit și cu Budescu acum când a fost acasă. A venit la noi la antrenament”, a declarat Denis Alibec la Pro X.

Alibec a avut o reacție surprinzătoare când a fost pus să numească cel mai bun fotbalist din România la ora actuală: ”Care e cel mai bun fotbalist din România? Nu știu, nu prea m-am mai uitat la meciuri. Poate cei de la U21 vor ajunge foarte sus. Îl laud pe Mitriță abia după meciul cu noi, nu vreau să-i dau acum încredere. E un jucător foarte bun, cu siguranță va prinde un transfer mare dacă va continua așa”. 

Atacantul a vorbit și despre situația lui de la Astra: ”Mă simt bine, mi-am revenit după accidentare și aștept următorul meci. Noi sperăm să ne batem la campionat. Avem o echipă destul de bună și putem face asta. Mă înțeleg foarte bine cu antrenorul, mi-a dat foarte mare încredere. În momentele grele nu te mai sună nimeni, doar familia e lângă tine. Nu mă așteptam să mi-o ia în jos cariera, poate am greșit și eu. Au fost multe probleme la Steaua, nu m-am înțeles cu cei de acolo foarte bine. Poate și asta m-a dat înapoi”.

”M-am întâlnit cu domnul Contra, mi-a zis că are încredere în mine și că mă vrea la națională. Mi-a zis să-mi revin cât mai repede” Denis Alibec

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
749913671784643
Razvan Marcel  •  25 Octombrie 2018, 16:04

Gsp ne-am saturat de Becali. Am văzut ca îl băgați pe Alibec ca cel mai bun jucător, de la ce echipa celor grași?

597284373787432
Gigi Duru  •  25 Octombrie 2018, 14:18

SABOTATI-L PE CIOBAN, NIMENI LA MECI! SABOTATI-L PE CIOBAN, NIMENI LA MECI! SABOTATI-L PE CIOBAN, NIMENI LA MECI! SABOTATI-L PE CIOBAN, NIMENI LA MECI! SABOTATI-L PE CIOBAN, NIMENI LA MECI! SABOTATI-L PE CIOBAN, NIMENI LA MECI! SABOTATI-L PE CIOBAN, NIMENI LA MECI! SABOTATI-L PE CIOBAN, NIMENI LA MECI! SABOTATI-L PE CIOBAN, NIMENI LA MECI! SABOTATI-L PE CIOBAN, NIMENI LA MECI!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close