FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA

Alibec, înger și demon pentru Steaua! Atacantul a marcat la debut, dar a fost eliminat în prima repriză

Captură DolceSport +6   FOTO
Captură DolceSport

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 februarie 2017 20:52

Denis Alibec a debutat oficial în tricoul Stelei în partida din deplasare de la CFR Cluj. Atacantul venit de la Astra a obținut penalty-ul pe care tot el l-a executat și a deschis scorul.

Totuși, atacantul de 26 de ani n-a bifat doar lucruri pozitive pentru el la primul joc pentru Steaua, fiind eliminat în minutul 43 pentru două cartonașe galbene.

Primul avertisment l-a văzut în minutul 37, după proteste pentru un ofsaid arătat de asistent.

În minutul 43 a primit al doilea cartonaș galben pentru că arbitrul Adrian Cojocaru a considerat că fotbalistul a simulat în momentul în care a trecut pe lângă Larie și a căzut.

Denis Alibec va rata meciul din următoarea etapă cu FC Voluntari, însă în locul său va juca cel mai probabil Harlem Gnohere.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  05 Februarie 2017, 22:12

Alibec inca nu stapaneste arta simularilor perfecte pe care Reghe a antrenat-o toata iarna in cantonamente. El trebuia sa ia un galben la faza penaltyului cand simuleaza grosolan.

9orthopaedic
9orthopaedic  •  05 Februarie 2017, 21:18

*** decizie de a -l elimina pe Alibec....mai ales ca a fost contact...doar *** lui teszvari de la digi nu vor sa spuna adevarul... mare *** fluierasul.... cat despre ciobanul ***, s-au umplut de civism mocoflenderii din pta victoriei...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  05 Februarie 2017, 21:17

Prost arbitraj, Alibec eliminat aiurea. La fel si 11m din care a marcat, precedent de offside.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează