FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA, DUMINICĂ, 20:00

Alibec nu-i sperie pe clujeni: "E bun, dar nu mai bun decât Bud"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2017 21:33

Steaua se va deplasa duminică la Cluj pentru meciul cu CFR, de la ora 20:00. Chiar dacă roș-albaștrii au făcut transferuri foarte importante, ardelenii nu se sperie.

" Steaua e echipă bună, a luat jucători buni, cu experienţă. Alibec şi Gnohere sunt foarte buni, au un antrenor foarte bun.

E greu, dar ce-i uşor în viaţă? Alibec e foarte bun, dar nu-i mai bun decât Bud. Nu joacă un singur jucător, joacă echipa.

Suntem o adevărată familie, ne dorim să câştigăm duminică. Nu-i facem marcaj om la om lui Alibec, nu jucăm ca acum 20 de ani. Am jucători buni, ştiu ce facă", a spus Vasile Miriuţă, într-o conferinţă de presă.

CFR Cluj ocupă locul 7, cu 30 de puncte după 21 de etape, în timp ce Steaua e pe poziția a doua, cu 40 de puncte, la două lungimi în spatele liderului Viitorul.

Bursa transferurilor:

FC Steaua Bucuresti SA Logo.jpgSteaua
Antrenor: Laurențiu Reghecampf (confirmat)
Veniri: Gnohere (Dinamo), Alibec (Astra), Bălașa (AS Roma)
Plecări: Bourceanu (contract expirat), Ad. Popa (Reading), Golubovici (Poli Iași), Aganovici (contract reziliat), Mitrea (AEL Limassol), Toșca (Betis), Vâlceanu (UTA Arad)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bakunin
bakunin  •  03 Februarie 2017, 23:30

Genul de imb3cilitate pe care numai alpin ar putea-o spune

geogeo
geogeo  •  03 Februarie 2017, 22:57

Asa e, are dreptate Miriuta, Bud e mai bun ca Alibec, doar a jucat chiar si la Milsami Orhei. Cand o juca si Alibec la Milsami, atunci mai discutam.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează