FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Alibec nu se lasă mai prejos! Replică tăioasă pentru Dică după ce antrenorul l-a criticat: "Asta nu a făcut"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 15:07

Denis Alibec, 28 de ani, nu a rămas dator după ce Nicolae Dică l-a criticat dur pe fostul său elev de la FCSB (Detalii aici).

Denis Alibec, atacantul Astrei, a spus că se aștepta ca Nicolae Dică să fie demis de FCSB și că antrenorul nu a știut să se impună în vestiar.

"Era de aşteptat să îl schimbe până la urmă. Eu aşa credeam de la început, dar e treaba lor. Nu mă interesează pe mine ce se întâmplă acolo. N-a ştiut să se impună, probabil. Da, am simțit că nu s-a impus în fața mea. Au fost mulți care s-au impus, şi Şumudică, şi domnul Reghe", a declarat Denis Alibec la TV Telekom Sport.

3goluri a reușit Alibec la FCSB în mandatul lui Dică, în care bifat 27 de meciuri

Citește și:

Demis de FCSB, Dică dă din casă: "Gigi Becali îl place foarte mult, e posibil să revină la Steaua"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ioan.h
ioan.h  •  06 Ianuarie 2019, 17:04

Un actual mare antrenor numit (la inceputul carierei) la echipa la care a jucat a eliminat, intr-un sezon , toti fostii coechipieri! Abia apoi a avut rezultate ! Nici Dica nu putea sa se impuna in fata unui fost coleg de camera ( la care nici inteligenta nu era o calitate...) !

capca1
capca1  •  06 Ianuarie 2019, 16:58

De la-nceput s-a știut că Dică are coloana vertebrală din plastilină, de-asta a fost adus ! A avut lot, echipa era legată dar, MM nu putea sa se bage cu râca. Așa că l-a adus pe Dică , spre deliciul lui Becali. Dică este pârnaie de antrenor , puțin mai bun, poate, decât Rădoi. Ăla a fost altul...nu-i așa ?! Cu Dică măcar au fost pe locul al doilea și au jucat, un an, EL. Rădoi, a renunțat la niște jucători buni : Țucudean, Tamaș sau Luchin, și, cu pricepere unică, era să scoată fecesebea-ua din play-out ! Cariera lui Dică la FC FCSB a fost cronica unei morți anunțate, și, acum, din câte se pare, nici Teja nu se simte prea bine ! Gigi știe ...

star_bucharest
star_bucharest  •  06 Ianuarie 2019, 16:21

pana si alibec si-a dat seama ca dica nu are ce cauta la Steaua. dica este antrenor de liga a 4-a. cum bah sa ti un antrenor care nu se impune? wtf? macar teja a invatata de la redmic cum sa se impuna.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează