FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Alibec şi Gnohere, salvatorii FCSB-ului: "Au ţinut echipa în faţă"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 13:44

Dumitru Dumitriu consideră că a doua parte a sezonului s-ar fi terminat mult mai rău pentru FCSB, dacă nu Alibec şi Gnohere nu ar fi făcut parte din echipă. 

"Putem spune că este un sezon ratat, dar pe mine, ca antrenor, m-a îngrijorat și mai mult faptul că dacă nu veneau Alibec și Gnohere erau probleme mult mai mari, mult mai mari.

De când au venit ei, au făcut legea în careul advers și au fost oamenii care au decis victoriile și au ținut echipa acolo în față, chiar și pe locul doi. Este o performanță pentru că am avut probleme în a finaliza", a spus Dumitru Dumitriu la TV Digi Sport.

FCSB a încheiat sezonul pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu Viitorul, însă Gigi Becali va merge la TAS pentru a contesta rezultatul, pe baza unei prevederi neclare din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice.

Fostul antrenor al roş-albaştrilor este de părere că aducerea lui Dică va aduce un plus celor de la FCSB.

"Sunt convins că Dică, cu lotul actual și cu jucătorii care vor veni, va reuși să facă lucruri foarte bune cu Steaua. Va fi o echipă mult mai puternică și mai sigură pe evoluțiile din campionat și din Europa", a adăugat Dumitru Dumitriu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează