FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI, 20:45, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Alibec suferă pentru perioada slabă » Dezvăluiri de la apropiații săi: "E foarte afectat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 12:53

Denis Alibec (27 de ani) continuă sezonul slab de la FCSB, unde a bifat un singur gol în campionat. Persoanele apropiate atacantului susțin că fotbalistul e foarte afectat de forma în care se află. Printre acestea se numără și Ovidiu Herea.

"Denis este foarte afectat de faptul că nu a avut realizări, că nu a înscris în ultima perioadă. El își dorește foarte mult, este prieten foarte bun cu fratele meu (n.r. Claudiu Herea). A fost și accidentat, a avut și alte probleme, dar Alibec este unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1 în momentul acesta.

Trebuie să știi cum să-l iei pe Alibec, să-l faci să joace, pentru că pe el se pot lua foarte mulți bani. Trebuie să faci tot posibilul să-l readuci la forma pe care a avut-o în trecut, pentru că poți să câștigi de pe urma lui", a declarat Herea la TV Digi Sport.

"Eu am avut o discuţie foarte sinceră cu Denis. El ştie că a greşit. Am trecut peste acest lucru. Nu e vorba că îi permit... Trebuie să înţelegi anumiţi jucători când au asemenea reacţii. Încerc să îi ajut. Nu încerc să îi dau în cap unui jucător când are o reacţie proastă. Încerc să îl ajut"
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Echipa probabilă a lui FCSB în meciul cu Poli Iași: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici - Nedelcu, Popescu - Man, Teixeira, Fl. Tănase - Gnohere
Rezerve: 
Vlad, Alibec, Budescu, Morais, Fl. Coman, Găman, Cr. Tănase
Antrenor: 
Nicolae Dică

  • FCSB - POLI IAȘI se va juca în acastă seară, de la ora 20:45, în etapa a 3-a din play-off, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează