FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - GLORIA BUZĂU 2-0

Alin Bucur: "Noi n-am retras echipa, am vrut să jucăm corect, dar să ne lase să jucăm!" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 01 decembrie 2008 00:00

Alin Bucur, managerul general al Glorie Buzău, crede că echipa sa a fost dezavantajată şi de arbitrii.

"Nu a fost henţ! Se vede clar că nu e henţ. Gloria Buzău a ţinut în şah Steaua. După ce că sîntem în situaţia în care sîntem, ne mai fac şi arbitrii praf. Noi dacă spunem că au fost greşeli, sîntem şi amendaţi de comisii. După ce că sîntem cum sîntem ne mai dă şi cartonaş roşu în minutul 2?!

Cu Craiova am avut gol valabil anulat, Liţu scăpase singur cu portarul şi s-a arătat ofsaid. Noi n-am retras echipa, am vrut să jucăm corect, dar să ne lase să jucăm. În meciul cu FC Argeş au semnalizat eronat ofsaid. La primul gol al Craiovei a fost fault la Bicfalvi.

Noi am fost singura echipă din campionat fără sponsor. Nu ne-a ajutat nimeni. Avem o şansă de 0,1%, dar să ne lase să jucăm. Toţi spuneau că sîntem echipa Stelei, dar am făcut egal cu ei", a spus Bucur la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
 •  01 Decembrie 2008, 22:58

sa fim seriosi...buzaul nu a avut nici o ocazie azi.chiar si fara eliminarea aia Gloria(Bistrita) castiga azi fara probleme.buzaul nu are valoare si gata.cu antrenor de fotbal feminin si vreo 2 jucatori parca de la fotbal de sala

 •  01 Decembrie 2008, 17:25

pi ba muila! daca strangeam ce era mai bun de la toate echipele din judet sigur aveam echipa mai buna decat asta plina de urangutani, gorile si alte animale de prin jungla. asa ca dute frate si lasane n durerea noastra. mi ar fi rusine sa mai apar in public cu declaratii dupa un tur cu doar 3 pct. si sigur nu arbitrii sunt vinovati pt faptu ca voi ati facut o echipa de tot kakatu

 •  01 Decembrie 2008, 17:17

Daca i se intimpla(prin absurd) lui dinamo ce a patit azi Buzaul la bistrita toata presa de securisti ar fi luat foc,dar asa Geambasu i-a spus lui Bucur la Sport.ro ca sa se impace cu situatia,ca sunt echipa mica si oricum o sa cada...Democratia lui geambasu nu e "pentru catei"(pentru cei ce au citit fabula lui Topirceanu)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează