FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Alin Chibulcutean: "Din iarna ne putem gindi la cupe europene"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2007 00:00

Adus la Tirgu Jiu in vara anului trecut de la Gloria Bistrita, Alin Chibulcutean s-a impus imediat in primul "11" al gorjenilor. Avind 63 de jocuri in primul esalon, Chibulcutean este unul din liderii echipei antrenate de Eugen Neagoe. Alaturi de colegul si prietenul sau Alin Rus, "Chibu" a dus greul in defensiva, insa in urmatoarele doua saptamini, cit va lipsi Rus, va trebui sa se inteleaga in aparare cu un alt coleg.


- E realizabil obiectivul impuis de conducere: clasarea in primele opt locuri?
- Primul obiectiv e evitarea retrogradarii si dupa 7-8 etape sa vedem ce-o sa fie. Eu zic ca de la iarna incolo ne putem gindi la cupele europene. Trebuie sa ne mearga bine pina la finalul turului mai intii si apoi vom incepe sa ne facem calculele pentru competitiile europene.

- Cite puncte crezi ca va strange echipa pina in iarna?
- Noi ne bazam pe meciurile de acasa care trebuie neaparat cistigate. In deplasare ne vom agata de orice, dar important este sa batem pe teren propriu. Va fi un campionat foarte echilibrat, vor fi multe surprize, vom vedea la final cum va iesi.

- Au ramas datori atacantii la marcarea de goluri?
- A fost primul meci. pina la finalul campionatului mai sint multe partide si au timp sa marcheze si atacantii. Speram acum cu Otelul sa-si intre in forma si sa dea goluri. Eu zic ca s-a miscat bine si Piturca si Liviu Mihai, la Cluj. Poate ca nu am avut rautatea aia pozitiva toata echipa.

- Ce spui despre meciul din etapa viitoare cu Otelul?
- Otelul nu e echipa de speriat. Noi tratam acasa orice meci cu seriozitate si ne gindim la victorie. Avem prima sansa cu Otelul pentru ca jucam pe teren propriu. Nu avem voie sa facem pasi gresiti mai ales acum la inceputul campionatului pentru ca daca ramii in subsolul clasamentului e greu sa mai iesi. Dupa primele meciuri speram sa ne situam la mijlocul clasamentului.

- Cit de importanta e absenta colegului tau din aparare, Rus?
- Alin e o pierdere importanta, asa cum absenta oricarui jucator este o problema. Dar vine altul si ii ia locul cu bine. Rus este un jucator important cu multa experienta.


 

- Aline, esti multumit de remiza de la Cluj?
- E bun si un punct, dar se putea si mai mult. Ne multumim cu punctul acesta si e bine totusi ca n-am pierdut. Daca aveam un pic de curaj poate faceam mai mult.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează