FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - GAZ METAN, JOI, ORA 16:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO GSP.RO

Alin Liţu, Torres de România, ameninţă: "Vom bate granzii, nu cedăm nimic!"

Alin Liţu îl are ca idol pe Fernando Torres, fotbalistul englezilor de la Chelsea
Alin Liţu îl are ca idol pe Fernando Torres, fotbalistul englezilor de la Chelsea

Articol de - Publicat marti, 26 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 26 aprilie 2011 11:53

Refăcut după o accidentare la ligamente, Alin Liţu le ameninţă pe Dinamo, Steaua şi CFR că nu vor pleca de la Mediaş cu puncte. Prima ţintă e însă liderul, Oţelul Galaţi.


Idolul său e Fernando Torres. La fel ca atacantul lui Chelsea, Alin Liţu a reuşit să înscrie din nou după 900 de minute de secetă, duminică, în ziua de Paşte, împotriva Unirii Urziceni (2-0).

- Alin, cum te simţi după ce ai marcat din nou?
- În primul rînd, vreau să spun că sînt foarte fericit pentru că mi-am revenit după o accidentare foarte urîtă, iar la un moment dat s-a pus chiar problema să mă operez. Am suferit o ruptură de ligamente, însă am avut noroc că membrana dintre oase s-a lipit şi astfel am evitat masa de operaţie. Am urmat un tratament şi o recuperare bună, aşa că iată-mă din nou pe teren. Chiar dacă sînt puţin în urmă cu pregătirea, voi recupera din mers pentru a fi în formă.

- Idolul tău, Fernando Torres, a marcat zilele trecute primul său gol la Chelsea după 900 de minute. Sincer, te aşteptai să dai şi tu un gol?
- Hai să îţi spun ceva la modul cel mai sincer. După ce am văzut că Torres a înscris, i-am şi zis sîmbătă seara colegului meu de cameră Bozeşan că voi intra şi voi marca. Am fost convins că dacă Fernando a spart gheaţa la Chelsea va veni şi rîndul meu să o fac la Mediaş. Bine, dacă faci o comparaţie între noi, ieşim cam la fel doar la capitolul minute. Dacă voi avea ocazia vreau să marchez cît mai multe goluri, vreau să-mi depăşesc idolul.

- E cineva special căruia simţi să-i dedici reuşita?
- În primul rînd, golul e pentru mine. Apoi, familiei mele, suporterilor şi întregului staff tehnic, care a avut încredere în mine.

- Urmează un tur de forţă, deoarece veţi juca cu granzii din campionat. La ce să ne aşteptăm?
- Treaba stă foarte simplu. Vom reuşi un rezultat bun la Galaţi, iar apoi vom bate acasă Dinamo, Steaua şi CFR. Nu vom mai pierde pînă la finalul campionatului!


Horoba contestat
Un grup de suporteri medieşeni au afişat un banner împotriva directorului general al Mediaşului. "Pleacă, Horoba!" era scris pe o pînză neagră la meciul cu Urziceniul, fanii fiind evacuaţi din stadion. Ei au continuat să scandeze apoi împotriva şefului medieşenilor cocoţaţi pe gardul de lîngă arenă. La finalul jocului, au afişat din nou bannerul la ieşirea din parcarea de la tribuna oficială. Aflat în apropiere, Nicolae Rainea, desemnat supervizor pentru meciul de la Mediaş, a băgat mîna în buzunar şi a scos un cartonaş roşu, pe care l-a arătat suporterilor. "Patru copii nu reprezintă fanii Mediaşului. Chiar dacă au văzut gestul domnului Rainea, cred că nici nu ştiau cine e", a reacţionat Horoba.

Altă faţă cu Dinamo şi Steaua
Directorul general Ioan Horoba nu a fost pe deplin satisfăcut de jocul echipei cu Urziceniul (2-0). "Pot să spun că sînt parţial mulţumit deoarece am trăit momente de suspans pentru că ar fi fost culmea ca ialomiţenii să ne fi egalat. Sînt foarte mulţumit de victorie, dar toată lumea a văzut că am avut unele mici scăpări pe care le vom regla la Galaţi. Sînt convins că altul va fi jocul nostru în partidele cu Dinamo, Steaua şi CFR pentru că am reuşit meciuri bune împotriva echipelor mari. Categoric că altfel vom juca în aceste confruntări", a declarat Horoba.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
oxigendc
oxigendc  •  28 Aprilie 2011, 13:39

Oi fi si tu vreo mare valoare... petarda de fotbalist! :))

gazistu
gazistu  •  28 Aprilie 2011, 12:11

NU STIU SI NICI NU MA INTERESEAZA DE CE FACE HOROBA LA GAZU, IMPORTANT E SA MEARGA ECHIPA, CA DACA FURA, NU FURA DE LA MINE CI DE LA CLUB.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează