FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Alin Liţu: "Zenga şi Ştefan Stoica au fost cei mai importanţi tehnicieni din cariera mea"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2009 00:00

Tînătul atacant al Stelei Alin Liţu se arată încrezător în şansele sale de a se impune în primul 11 al echipei antrenate de Marius Lăcătuş şi mărturiseşte că Walter Zenga este cel mai important antrenor pe care l-a avut în carieră.

"La Steaua este altă mentalitate. Aici chiar te simţi fotbalist. Nu cred că aş fi jucat însă la fel de mult, în trecut, aşa că perioada în care am fost împrumutat la Buzău mi-a fost de folos. Am progresat mult în ultimul timp şi cred că, dacă reuşeşti să intri în jocul echipei, să ai personalitate, te obişnuieşti cu ritmul" a spus Liţu, referindu-se apoi la importanţa pe care au avut-o Walter Zenga şi Ştefan Stoica în ascensiunea sa.

"Zenga m-a promovat la prima echipă a Stelei şi a avut mare încredere în mine. Apoi, Ştefan Stoica mi-a fost de mare ajutor la Buzău, atât mie, cât şi celorlalţi tineri. S-a văzut asta în primul său an acolo. După ce a plecat el, nu au mai fost rezultate”.

sursa: Adevărul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează