FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Alin Minteuan, show la prima conferință la CFR Cluj: „Mă uit în stânga, în dreapta, nu-l văd pe Dan Petrescu aici”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 20:51

Alin Minteuan, 42 de ani, a susținut prima sa conferință ca antrenor principal la CFR Cluj, amuzându-se pe seama posibilei înlocuiri cu Dan Petrescu în zilele următoare.

  • Poli Iași - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Întrebat dacă se teme că mandatul său ar putea fi unul scurt, ardelenii încercând să-l aducă pe Dan Petrescu până la startul play-off-ului, Minteuan s-a amuzat copios.

Mă uit în stânga, în dreapta, nu-l văd acum, nu ştiu ce să zic. Dacă vine, vine, a mai fost aici. 

Pe viaţă am contract cu CFR-ul! Pe viaţă! Şi în acte și unde vreţi voi. Pe viaţă sunt la CFR! Eram secundul lui Conceicao când a fost demis prima dată. Mulţi nu înţeleg aceste decizii, dar probabil cei din interior ştiu mai mult.

Ce să facem acum, să plângem? Nu avem niciun motiv, asta e viaţa, asta e meseria de antrenor. Sunt copilul CFR-ului, aici am crescut, nu putem să dăm asta la o parte, voi răspunde întotdeauna prezent când mi se va cere”, a spus Alin Minteuan la conferința de presă.

Vezi și: 

Minteuan, pus pe glume la conferința de presă: ”Am contract pe viață cu CFR Cluj + Ce sfat i-a dat lui Camora

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rusine_rinamo_ksv_csa
rusine_rinamo_ksv_csa  •  22 Februarie 2019, 22:40

Nici Iedi nu-l vedea pe Conceicao :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close