FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI – RAPID 3-1

Fotbalistul care a întors soarta meciului Poli Iași – Rapid dezvăluie: „Am trecut prin momente grele, sper să pot să continui”

Alin Roman, la flash-interviurile de după Poli Iași - Rapid 3-1 / Foto: captură Prima Sport
Alin Roman, la flash-interviurile de după Poli Iași - Rapid 3-1 / Foto: captură Prima Sport

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 22:59 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 05:09

Alin Roman (30 de ani), marcatorul golului de 2-1 în Poli IașiRapid (3-1), a fost decisiv pentru echipa sa la primul lui meci din 2024, după ce a fost ținut pe bară timp de 5 etape din cauza unei accidentări.

Decarul, golgheterul și cel mai bun pasator al formației moldave a dezvăluit la finalul partidei disputate împotriva giuleștenilor că a trecut prin niște momente dificile, deoarece s-a aflat la prima accidentare gravă din carieră.

Moldovan a distrus o vedetă de la Rapid: „Nu a existat pe teren”
Poli Iași - Rapid
Moldovan a distrus o vedetă de la Rapid: „Nu a existat pe teren”

Alin Roman a revenit cu gol în poarta Rapidului după cel mai dificil moment din carieră

„Am făcut un joc foarte bun și merităm toate cele 3 puncte. Am trecut prin momente destul de grele pentru cariera unui fotbalist. Sper că sunt OK și sper să pot să continui. E prima accidentare gravă și sper să fie și ultima!

Cred că atitudinea a făcut diferența. Suntem fericiți, am și uitat să ne bucurăm. E foarte important că nu le lăsăm pe adversare să se îndepărteze de noi. Colegii mei vor face deplasarea după aceea la meciul de la Craiova.

Eu nu pot, abia m-am refăcut după accidentare. Meci greu cu Craiova, o echipă imprevizibilă. Avem meciuri grele cu echipe cu care ne batem în zona de jos a clasamentului”, a declarat Alin Roman, la finalul partidei Poli Iași – Rapid, 3-1, la Prima Sport.

8goluri și 4 pase de gol a reușit Alin Roman pentru Poli Iași în 21 de meciuri din Liga 1

Semnalul de mobilizare transmis de Ailenei

La rândul său, portarul Ionuț Ailenei și-a exprimat bucuria pentru succesul echipei sale, însă a lansat și un mesaj de mobilizare pentru următoarea etapă, când Poli Iași o va înfrunta în deplasare pe FCU Craiova.

„Așa este, este o mare victorie! Știam că o să avem un meci greu. Rapid are de la mijloc în sus jucători experimentați. Suntem fericiți, ne-am gândit toată săptămâna la victorie.

Ne simțim foarte bine, dar nu cred că ne permitem foarte mult să ne relaxăm, ne așteaptă un meci greu la Craiova”, a reacționat și portarul moldovenilor, Ionuț Ailenei.

Rapid a pierdut în deplasare cu Poli Iași, scor 1-3, în etapa #27 din Superliga. Pentru giuleșteni e prima înfrângere din 2024, după 5 victorii la rând. Au marcat pentru învingători Bettaieb (54’), Roman (87’), Harrison (90+4’), iar golul de onoare al învinșilor a fost semnat de Krasniqi (52’).

VIDEO Alexandru Ioniță, fostul mijlocaș al Rapidului, declarații la plecarea în China: „Consider că este un pas în față pentru cariera mea” + Nu exclude o revenire în Giulești

Citește și:

Răducioiu a văzut o fază din Iași - Rapid și a „explodat” în direct: „Nu e posibil așa ceva, e inadmisibil!”
Poli Iași - Rapid
Răducioiu a văzut o fază din Iași - Rapid și a „explodat” în direct: „Nu e posibil așa ceva, e inadmisibil!”
Cum a pregătit Leo Grozavu victoria sezonului: „N-aș vrea să fiu malițios, dar Rapid are asta în pedigree”
Poli Iași - Rapid 3-1
Cum a pregătit Leo Grozavu victoria sezonului: „N-aș vrea să fiu malițios, dar Rapid are asta în pedigree”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sorine
sorine  •  25 Februarie 2024, 17:53

Alin Roman este ultimul mijlocaj ofensiv Classic din România. Da niste pase in adâncime fara egal,sau lansari de 40-50 de metri. Da si goluri,un baiat serios,muncitor,si modest. FCSB ar trebuie sa il ia,e cel mai bun din România astazi. Si mai e cineva,Eduard Florescu,al doilea Enjouma. Becali nu ar trebui sa-i piarda!

rav410wrc
rav410wrc  •  24 Februarie 2024, 23:38

Suferinta dinamovistilor, pentru aceasta infrangere a Rapidului, este de nepretuit !! :))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close