FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Alin Rus, fost jucător la Gloria Bistriţa şi Pandurii, taximetrist în Anglia

Alin Rus. FOTO pandurii-tg-jiu.ro
Alin Rus. FOTO pandurii-tg-jiu.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 16 februarie 2012 23:23

Alin Rus, fost fotbalist la Gloria Bistriţa şi Pandurii,  a devenit şofer de taxi la Yeovil, în Anglia, şi joacă la echipa de amatori Gillingham Town, se arată într-un material publicat pe thisissomerset.co.uk.

"Speranţele sale de a semna cu Yeovil Town au fost risipite, atunci cînd DVD-ul cu performanţele sale nu i-au impresionat pe antrenorii echipei. S-a resemnat şi a rămas la taximetrie, însă şeful său a auzit că are o carieră de 12 ani ca fotbalist în România, astfel că l-a trimis la echipa Gillingham Town", menţionează sursa citată.

"Am debutat la Gillingham Town în noiembrie, nu e acelaşi standard dacă sunt fericit că joc din nou. Gillingham este o echipă bună, cu oameni buni. Mi-a plăcut foarte mult. Voiam să joc la Yeovil dar acolo se schimba antrenorul, poate de asta nu am ajuns. Am jucat contra lui Mutu, Gică Popescu sau Ionuţ Lupescu. Toţi au fost jucători buni, dar şi Gillingham are jucători buni, iar managerul este un băiat de treabă", a spus Alin Rus.

Managerul Gillingham Town, Adrian Foster, spune că Alin Rus este un jucător de clasă. "Yeovil Town s-a uitat pe DVD la Alin, dar probabil au crezut că este puţin cam bătrîn pentru ei. Sîntem bucuroşi să-l avem aici. Este un jucător deosebit. Soţia mea lucrează la compania de taximetre, mi-a spus de situaţia lui Alin, aşa că l-am chemat să-l vedem. Era clar că a jucat la un nivel mai înalt. Nu vorbeşte prea bine engleza, dar vine alături de prietenul lui din România, Sebastian, care îi transmite instrucţiunile mele. Nu avem mulţi jucători străini în această ligă, aşa că e bine că avem pe cineva diferit", a spus Foster.

Alin Rus are 36 de ani şi joacă pe postul de fundaş central.

Sursa Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează