FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Alin Stoica ar putea evolua la FC Braşov

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 februarie 2009 00:00

Mijlocaşul Alin Stoica se pregăteşte în aceste zile sub comanda lui Răzvan Lucescu şi ar putea semna un contract de joc cu FC Braşov, dacă va ajunge la o înţelegere cu oficialii clubului.

Stoica (29 de ani) este liber de contract după ce ultima oară a jucat în Belgia, la Mouscroun. În cariera sa, el a mai trecut pe la Steaua, Anderlecht, FC Bruges, Siena, FC Naţional, FC Timişoara şi Gent.

Negocierile dintre cele două părţi sunt avansate, iar dacă se va ajunge la un acord, mijlocaşul va semna un contract cu FC Braşov, urmând să plece marţi în cantonament cu restul lotului ardelean.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  08 Februarie 2009, 15:32

Stoica era cu intra-devar noul Hagi. La 17 ani, facea instructie cu Real Madrid, Barcelona etc. Era cel mai talentat pust din lume..

 •  08 Februarie 2009, 14:56

Ce sa mai joace asta fratilor...nu a jucat mai nimic pe unde a fost,credeti ca explodeaza acum..?

 •  08 Februarie 2009, 14:52

ce sa caute terminatu asta la noi???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează