FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Alin Vigariu, la Gloria

Articol de - Publicat marti, 05 februarie 2008 00:00

Fostul atacant al Craiovei, Alin Vigariu (foto stînga, 27 de ani), a sosit azi în cantonamentul buzoienilor, din Antalya şi urmează să susţină probe de joc la echipa lui Ştefan Stoica. "Sper să dovedesc în aceste zile că merit să rămîn la Buzău", a spus azi Vigariu, care din 2005, anul în care a plecat de la Universitatea, a evoluat în ligile inferioare din Suedia.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (6)
 •  12 Februarie 2008, 23:17

maaare jucator. cat a jucat atacant la craiova (era din generatia lui plesan)s-a evidentiat prin nishte ratari cat casa, cea mai tare fiind intr-un meci cu Steaua, pe Ghencea, cand din 4 metri cu poarta goala in fata a dat in bara.

 •  07 Februarie 2008, 14:05

pai baii..el a jucat ani buni la Universitatea asa ca nu are cum sa fie panarama...intai interesati-va si dupa aia va spuneti parerea..si daca a jucat prin ligile inferioare ce??tre sa ii dam in cap acum???

 •  07 Februarie 2008, 00:55

Da in sfarsit cineva sa gandit la el si o sa aiba de castigat .BRAVO BUZAU !!! Ade valoare domne,talent experienta tot ce vrei .FORZA VIGA!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează