FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Ţălnar a făcut show pe banca roş-albilor: "Eşti nebun?"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 februarie 2013 09:35

Ţălnar a făcut show pe banca dinamoviştilor din primul minut al meciului cu Lech Poznan de aseară, scor 3-1, strigînd nonstop la fiecare fotbalist.

Ţintele principale au fost fundaşii, problema principală în partida cu Lech. Dacă în primul sfert de oră, Scutaru a primit de la antrenor sfaturi pe un ton prietenesc, "dragu' lu' tata, hai mai sus!", erorile sale şi ale lui Muşat l-au exasperat în doar cinci minute pe "Ţînţar": "Scutaru, eşti nebun?!", a urlat tehnicianul spre amuzamentul celor aproape o sută de spectatori.

La finalul partidei, Ţălnar s-a declarat mulţumit doar de repriza a doua: "Am jucat mult mai bine după pauză, în prima repriză am avut noroc la două faze ale polonezilor". Tehnicianul dinamovist s-a referit la două greşeli ale lui Scutaru şi Muşat din primul sfert de oră al amicalului cu Lech Poznan.

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (3)
dog_one
dog_one  •  05 Februarie 2013, 20:38

ASA TANTARE DA-LE PESTE CEAFA... PUNE-I LA MUNCA!

marius9ser
marius9ser  •  05 Februarie 2013, 11:38

De cand asteptam sa intre si Stanescu, imi pare bn ca Talnar e ca un parinte la echipa si atmosfera este buna, este imbucurator faptul ca am inceput si noi in liga 1 sa ne dam seama ca tineretul este baza fotbalului...Forta dinamo, hai pe 1 :D

cobra_z
cobra_z  •  05 Februarie 2013, 09:56

puneti biciul pe ei...ca in tur dormeau in ghete...vor bani , atunci sa munceasca !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează