FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - DINAMO 4-4

Ţălnar: "Îmi felicit băieţii, mai puţin pe cei doi din poartă!" :O

George Curca, Curca, Dinamo
George Curca, Curca, Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2010 00:00

Cornel Ţălnar, antrenorul lui Dinamo, şi-a atacat cei doi portari care au evoluat în meciul cu Unirea, George Curcă şi Emilian Dolha.

"Nu ştiu ce să spun. Cînd dai patru goluri în deplasare, cînd ai jocul la discreţie, nu înţeleg cum poţi să pierzi. Felicit toţi băieţii, mai puţin celor doi băieţi din poartă. L-am certat şi pe Moţi pentru poziţionare la golul egalizator. N-ai cum să dai patru goluri în faţa campioanei României şi să pierzi!", a spus Cornel Ţălnar.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
crs_fcd
crs_fcd  •  29 Martie 2010, 10:46

Moti din nou a gresit grav, de (cel putin) 2 ori si Zivny a gresit, de ce numai Dolha e vinovat de fiecare data? PT CA NU E SUB CONTRACT CU BECALI, DE AIA!!! Afara turcu, p0rc3a, badea si becali!!!

 •  29 Martie 2010, 00:35

foarte bun comentariul lui talnar.el s-a referit numai la prestatia jucatorilor si a zis ca nu-si felicita portarii: Dolha a comis-o din nou impardonabil, a sarit mingea din el mai tare decat a venit iar curca putea sa boxeze ultima centrare. totusi talnar trebuia sa-i taxeze rau si pe moti si niculae.

 •  29 Martie 2010, 00:33

ce cauta curca la dinamo ? mai bine luau unul de pe strada si il bagau in poarta; la varsta lui, cristi munteanu e 3 clase peste curca , si e si dinamovist adevarat,nu mercenar ca si curca !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează