FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ţălnar nu l-a vrut pe Cîrstea la Dinamo: "Avem Dacie, nu ne trebuie Rover"

Aventura lui Cîrstea în Ştefan cel Mare ar putea fi mai scurtă decît credea atacantul
Aventura lui Cîrstea în Ştefan cel Mare ar putea fi mai scurtă decît credea atacantul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 februarie 2013 15:02

Ţălnar a fost şocat cînd a aflat că şefii i l-au adus pe Cîrstea în locul lui Ţucudean şi a transmis că nu-l doreşte la echipă.

Aducerea lui Rover Cîrstea în Ştefan cel Mare a stîrnit reacţii negative în rîndul antrenorilor, dar şi al jucătorilor. Fotbalistul de 23 de ani, dat afară de Chiajna, întrucît s-a operat la genunchi de ruptură de menisc şi ligamente şi va lipsi pînă la vară, nu-i pe placul lui Cornel Ţălnar.

Antrenorul de 55 de ani a avut o reacţie şocantă cînd a aflat că şefii au adus un înlocuitor pentru George Ţucudean, vîndut pe un milion de euro la Standard: "Cine-i Rover Cîrstea? Nu ştiu nimic despre el, nu l-am cerut, nu am nevoie de el pentru că am patru atacanţi de valoare în lot. Nu ne trebuie Rover, noi avem Dacia, avem Mitsubishi, chiar nu înţeleg de ce a fost adus la Dinamo".

După toate aceste episoade, rămînerea lui Cîrstea în haita "cîinilor" nu mai este atît de sigură, mai ales că oficialii s-au interesat în Piteşti de comportamentul fotbalistului în afara terenului şi au aflat că e un mare petrecăreţ. "E în probe momentan, să vedem ce calităţi are. Dacă rămîne, cu siguranţă va juca întîi la echipa a doua!", au explicat ieri conducătorii clubului bucureştean.

"Rednic e strîmb şi-n Belgia!"
Cornel Ţălnar i-a răspuns acid lui Mircea Rednic, care acuzase: "Ţucudean a venit cu două kilograme în plus de la Dinamo. Ţălnar i-a dus degeaba la munte, au pierdut aiurea două săptămîni acolo cu metode de-acum 30 de ani".

"Rednic şi-a luat caracterul strîmb şi în Belgia. Îmi pare rău că un fost prieten a ajuns să vorbească aşa despre colegii săi. Dar ăsta este el, îi critică pe toţi, îl ştie toată lumea ce fel de om este. Chestie de caracter şi de educaţie, n-ai ce-i face", a replicat "Ţînţarul".

Citeşte şi: Atacantul deghizat în femeie » Ce vrăji au mai făcut achiziţiile lui Dinamo?!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
stefadi
stefadi  •  07 Februarie 2013, 18:07

Pai e clar ca nu avem nevoie de jucatorul asta. Il avem pe Danciu,Alexe, Axente si Cristea...nu ne mai trebuie nici un atacant, in schimb un fundas stanga ne-ar trebui obligatoriu!

theguardian
theguardian  •  06 Februarie 2013, 21:02

Super...citat:"E în probe momentan, să vedem ce calităţi are."...daca asta e accidentat pana la vara probele in ce consta?!?cat rezista la bautura sau poate cat poate dormi pe banii altora?...ma depaseste...

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  06 Februarie 2013, 18:51

care sunt aia 4 atacanti din lot? o fi luat Talnar vreun junior ca eu stiu doar de 3...in fine cum poti lua un fotbalist care e accidentat pana in vara si cand va revenii pe gazon(daca inainte avea un potential) probabil ca nu va mai avea potential....

Vezi toate comentariile (27)
Comentează