FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ţălnar primeşte salariu dublu şi limuzină, dacă duce Dinamo în Ligă

Cornel Talnar, Talnar, Dinamo
Cornel Talnar, Talnar, Dinamo

Articol de , - Publicat joi, 04 februarie 2010 00:00

Dacă o va duce pe Dinamo în grupele Champions League, Ţălnar va avea parte de cadouri consistente din partea acţionarilor

Pentru Cornel Ţălnar, ameninţarea că va fi schimbat sau înlocuit a dispărut, cel puţin pentru moment. Antrenorul de 52 de ani poate avea chiar un viitor roz.

Şefii s-au gîndit să-i ofere "Ţînţarului" garanţii că se va merge pe mîna lui pînă la vară, dar şi să-l motiveze cu premii substanţiale pentru eventualele performanţe obţinute. De exemplu, cîştigarea titlului sau calificarea în grupele Champions League, de pe locul 2, îi va aduce, pe lîngă prelungirea automată a contractului, şi dublarea salariului! În prezent, Ţălnar are doar 5.000 de euro pe lună.

Ca bonus la contract, el va primi cadou şi o limuzină. "Ori un BMW, ori o altă maşină scumpă pe care şi-o va dori, de minimum 75.000 de euro", au declarat surse apropiate grupării din Ştefan cel Mare.

100.000 de euro ar lua fiecare jucător, în caz că Dinamo printre grupele Ligii

Vacanţă exotică pentru golgeter
Acţionarii se gîndesc să premieze şi golgeterul Ligii I, în caz că acesta va fi un dinamovist: un sejur de două persoane într-o locaţie exotică! În tur, în prima divizie, Andrei Cristea a marcat 5 goluri, Niculescu - 3 şi Niculae - 2. Lider e stelistul Kapetanos, cu 9 reuşite.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
 •  04 Februarie 2010, 12:57

In Liga,probabil nu vom ajunge nici anul asta...dar nici 'turma'stelista..cat priveste circul...europarlaflecarul de Jiji,stapanul ;turmei il face...am satisfactia ca a indepartat 'oile'din Ghena'...ati ajuns suporterii Urziceniului..oricum,cei mai 'buni'jucatori ai vostri raman Jiji si Agoniseala...

 •  04 Februarie 2010, 12:55

in loc sa traiti pt echipele voastre,scrieti aici cometnarii.toti taranii din provincie(timisoara fara echipa adevarata a orasului,craiova niste pierzatori constanti,cfrul cu 3 suporteri...restul nu merita nici macar 1 rand).de stelisti nu mai vb ca ei nu au voie sa isi vada echipa favorita iar daca intra pe stadion sunt sanse sa isi ia bataie.iar cu farmecul vietii ajungi in B,acolo unde este intr-adevar locul echipei din cartierul brazilian giulesti

 •  04 Februarie 2010, 11:13

Catre conducatorii dinamovisti : stati linistiti, nu sunteti in pericol sa faceti cheltuielile promise cu Talnar ! Deci, inca o data, stati linistiti !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează