FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA

"Alo, ordonaţi!" » Stoichiţă primea indicaţii prin telefon în timpul meciului, dar neagă apelul de la Gigi Becali

Stoichiţă primea indicaţii prin telefon în timpul partidei din Giuleşti
Stoichiţă primea indicaţii prin telefon în timpul partidei din Giuleşti

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 aprilie 2012 00:51

UPDATE Mihai Stoichiţă a negat la Fanatik Show, pe Digi Sport, că ar fi fost sunat de Gigi Becali în timpul meciului cu Rapid: "Nu este adevărat că am vorbit la telefon cu Gigi. Eu am colaboratori care mă ajută să iau anumite decizii în timpul meciurilor. Eu fac parte din tabăra Stelei, să fie foarte clar".

Camerele TV au surprins un moment antologic în timpul derby-ului Rapid - Steaua. În minutul 57, la scorul de 1-1, Mihai Stoichiţă vorbea la telefon, primind probabil ultimele indicaţii de la Gigi Becali.

După doar 3 minute, efectul s-a văzut în formula Stelei. Stoichiţă l-a scos pe Mihai Costea şi l-a introdus pe Tibi Bălan.

După înfrîngerea cu Vaslui, 0-1, patronul Stelei anunţase că se va implica total în alcătuirea echipei: "Fac eu echipa de acum încolo, nu mă mai îndoi la vrăjeala antrenorilor".

Mihai Stoica despre telefonul primit de Stoichiţă: "Probabil a vorbit cu Gigi, eu mă uitam la meci"

Becali şi Cîrţu s-au certat la TV: "Făceam schimbările şi cînd erai tu!" » "Gigi, eşti un nesimţit!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (78)
krystyan001
krystyan001  •  30 Aprilie 2012, 12:39

Numai suporter Stelist sa nu fi cand vezi imaginea cu Lipisor vorbind la telefon, imi e mila de ei, dar pe partea cealalta ma bucur ca asa Steaua nu o sa fie decat o steluta mica, ca are grija mai marele cioban sa nu mai faca nimic bun.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  30 Aprilie 2012, 11:14

Steaua sub becali e un fel de Romania sub Ceaușescu. Și unul și altul se dădeau marei genii, mari atotștiutori, ctitori și messia, iar de fapt, și unul și altul, o apă și-un pământ, totuși, cu un plus pentru Ceaușescu care, la un moment dat, a fost un pion important(pentru scurtă durată) în politica mondială. Într-o zi se vor trezi și UTC-ciștii de la steaua și vor păși spre libertate și profesionalism.

nixon13
nixon13  •  30 Aprilie 2012, 08:17
Postat de sensy pe 30 Aprilie 2012, 01:03

am uitat ca voi nu stiti decat o vocala si doua consoane...behhheee..behhee.behehee..beeeeeeeeeee...heeee

Tradu...

Vezi toate comentariile (78)
Comentează