FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alt Dinamo din retur! "Cîinii" vor pune pe liber 3 jucători, iar altor 3 li se vor căuta echipe » Pleacă şi vedetele?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 decembrie 2014 19:58

Dinamo şi-a făcut planurile pentru această iarnă, cînd va face tot posibilul pentru a scăpa de jucătorii care nu au prins prea multe minute în acest sezon. 

După ce i-a pus pe liber pe Samoilă şi Firţulescu, acum, Ionel Dănciulescu a hotărît împreună cu oamenii din conducere să renunţe la alţi 6 jucători.

Este vorba despre Zoltan Kovacs, Adi Popa II şi Alexandre Durimel, aceştia urmînd a primi hîrtii prin care se vor putea transfera gratis oriunde.

De asemenea, nici Elton, şi Miranda şi Joel Thomas nu se află pe lista lui Dănciulescu pentru retur şi li se vor căuta echipe.

Cosmin Matei, Marius Alexe şi Valentin Lazăr vor putea pleca şi ei în iarnă, fiind căutaţi de mai multe echipe din străinătate, asta dacă Dinamo va încasa suma dorită pe ei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (63)
zecs93
zecs93  •  04 Decembrie 2014, 15:37
Postat de agentul0007 pe 04 Decembrie 2014, 00:21

cum se face ca pleaca exact un portar ,fundasi si mijlocasi exact jucatori de care ar aduce rednic ,le fac loc la jucatorii doriti de el

doamne ajuta sa vina Rednic, sper din tot sufletu ca negoita si cu anghelache sa se trezeasca in ceasul al 12 rolex :)))))) daca vine Rednic va promit solemn ca imi fac abonament si nu voi mai lipsi de la niciun meci deal lui Dinamo, asa as sti si eu ca suporter dinamovist ca se vrea insfarsit performanta !!!

legoolas
legoolas  •  04 Decembrie 2014, 13:53

Elton, de ce? Omu' joaca bine, se vede ca-i brazilian. Iar Miranda, nici n-a fost lasat sa arate ce stie. De Joel credeam ca am scapat (ciudat, stiu era accidentat).

redbuldog
redbuldog  •  04 Decembrie 2014, 10:56
Postat de dinamo_fan pe 04 Decembrie 2014, 04:02

Sa plece si Bubacar ca ne-am plictisit de babuinul asta. E 0 barat la toate capitolele si in fiecare meci luam gol sau aproape luam gol pe greselile lui. Vedeti si cu Petrolul cand a scos Marc de 2 ori consecutiv..aia a fost faza "gandita" de Bubacar. Marsh afara ! Toti strainii afara de Bilinski trb dati afara si folositi romani tineri.

Dah toti strainii out,cu exceptia lui Fai,Elton si Bilinski...!

Vezi toate comentariile (63)
Comentează
Close