FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Alt musulman care poartă ghinion! » De ce nu va ajunge Hamza în Ghencea

Hamza a fost în atenţia Stelei în ultima perioadă
Hamza a fost în atenţia Stelei în ultima perioadă

Articol de - Publicat marti, 23 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 22 octombrie 2012 20:27

Becali a explicat de ce nu e interesat de atacantul Petrolului: ”Din superstiţie. Înţelegeţi voi mai departe”. Aşa a procedat şi cînd a demis un preparator fizic turc.

Gigi continuă "glumele" într-un moment în care se discută despre rasism şi discriminare, iar Steaua e implicată în aceste subiecte. "Ne trebuie neapărat un vîrf", a reacţionat Becali în urma egalului alb de la Tîrgu Jiu. Apoi a continuat: "De Hamza îmi place, e foarte bun, dar nu-l putem lua. De fapt, am putea să-l luăm, dar nu vreau eu. De ce? Fiindcă sînt superstiţios. Atenţie, am zis superstiţios, da? Să nu se înţeleagă altceva!".

Tot "superstiţia" asta l-a determinat pe Gigi să-l dea afară pe Yuksel Yesilova în 2008, un preparator fizic turc: "E musulman şi poartă ghinion, cu el la echipă nu putem să cîştigăm!". Younes Hamza, de la Petrolul, e musulman şi el. A fost cel mai bun marcator al "lupilor" în stagiunea trecută şi acum e iar golgeter, cu 6 goluri în campionat, cîte are şi Rusescu.

18 goluri are Hamza în 23 de meciuri jucate în Liga 1. Petrolul l-a adus din Tunisia în urmă cu o jumătate de an

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

MM: "Matei la naţională" :)
Managerul general al Stelei a comentat ieri la GSP TV pe tema prestaţiei catastrofale a lui Gabi Matei la meciul cu Pandurii. "Acest băiat în ultimul an şi jumătate a avut un şir interminabil de accidentări şi a jucat foarte puţin. Despre adevăratul Gabi Matei putem vorbi după pregătirea de iarnă. Şi vă mai spun ceva, dacă el nu va ajunge titularul echipei naţionale, atunci tot ce am realizat eu în fotbal e rodul hazardului", a spus MM.

Tănase şi Chipciu out
Pentru meciul din etapa viitoare, cu Gloria Bistriţa, Reghecampf nu va conta pe doi dintre oamenii săi de bază. Chipciu şi Tănase vor fi suspendaţi după cartonaşele galbene pe care le-au luat duminică. Pentru derby-ul cu Dinamo sînt în pericol alţi 3: Georgievski, Pintilii şi Nikolici.

Arbitrează Duhamel
Partida de joi seară, cu Molde, din etapa a 3-a din grupa Europa League, va fi arbitrată de o brigadă franceză cu Laurent Duhamel în frunte. "Centralul" are 44 de ani şi sezonul viitor va fi ultimul din cariera sa, duminica trecută fiind cel care l-a arbitrat pe Mutu în derby-ul din Corsica, Ajaccio - Bastia 0-0.

Vrea să slăbească 25 de kg
Helmuth Duckadam a vorbit pentru DolceSport despre viaţa pe care o are după ce a suferit o operaţie complicată la mîna dreaptă. "Trebuie să fiu atent să nu mă lovesc la ea şi trebuie să fiu atent şi la ce mănînc, deoarece ţin o cură de slăbire prelungită. Obiectivul meu e ca pînă pe 7 mai 2013, cînd se vor face 27 de ani de la cîştigarea Cupei Campionilor Europeni, să dau jos 25 de kilograme", a spus Duckadam.

Piţi explică declinul lui Rusescu
Selecţionerul a comentat de ce nu l-a chemat la echipa naţională, pentru "dubla" cu Turcia şi Olanda, pe Rusescu, deşi era golgeterul la zi în Liga 1. "Rusescu a fost cu noi. A avut o perioadă în care mi-a plăcut cum a jucat, pe urmă a avut o perioadă foarte proastă. În plus, nu mi-a plăcut cum s-a prezentat atunci cînd a fost convocat", a explicat Piţurcă la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
bobulica
bobulica  •  25 Octombrie 2012, 17:55

Poate o sa-i faca rau lui Becali in retur...Sa bata Petrolul la Steaua acasa, cu 1-2 goluri date de "musulman". Lasa, mai Gigi, ca noi astia din Ploiesti nu prea suntem dusi la biserica, de aceea suntem prieteni si cu musulmani, si cu "pocaiti" asa cum zici chiar tu! Ramai tu cu popii tai, ca luam noi damele, iar jokerii vor rade si cu fundul de tine!

audi66
audi66  •  25 Octombrie 2012, 15:20
Postat de lupul46 pe 24 Octombrie 2012, 10:02

Daca am avea la Petrolul inca vreo 10-15 musulmani ca Hamza, mi-as baga p**a in toate religiile voastre incepand cu crestinismul lui Becali!

Ai vrut sa spui CRETINISMUL lui behehekli!

lupul46
lupul46  •  24 Octombrie 2012, 10:02

Daca am avea la Petrolul inca vreo 10-15 musulmani ca Hamza, mi-as baga p**a in toate religiile voastre incepand cu crestinismul lui Becali!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează