FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Încă un șoc încasat de Universitatea Craiova: un titular a fost operat și lipsește două luni!

Gjoko Zajkov  (stânga)/ foto Imago Images
Gjoko Zajkov (stânga)/ foto Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023 19:04 / Actualizat miercuri, 20 septembrie 2023 19:36

Accidentat la naționala Macedoniei, fundașul Gjoko Zajkov, 28 de ani, va absenta timp de două luni pe pe gazon, după ce a fost operat la coloană.

Probleme fără sfârșit pentru Universitatea Craiova. Rămași fără antrenor principal, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf în Arabia Saudită, la Altay, oltenii vor trebui să se descurce vreme de două luni fără unul dintre titularii din defensivă.

Federația din Kosovo, revoltată de verdictul UEFA în cazul României » Face apel pentru înăsprirea pedepsei: „Să servească drept exemplu!”
ROMÂNIA - KOSOVO 2-0
Federația din Kosovo, revoltată de verdictul UEFA în cazul României » Face apel pentru înăsprirea pedepsei: „Să servească drept exemplu!”

Gjoko Zajkov a fost operat de urgență

Fundașul central Gjoko Zajkov, 28 de ani, s-a accidentat în minutul 76 al meciului din preliminariile CE 2024 susținut cu naționala Macedoniei în Malta (2-0), suferind un traumatism la coloană. 

Problema a fost atât de serioasă încât a trebuit să fie operat de urgență, iar clubul tocmai a anunțat că va lipsi de pe gazon în jurul a două luni. Zajkov evoluase în toate cele 8 etape din Liga 1 desfășurate până la pauza rezervată echipelor naționale, dar a lipsit la reluarea campionatului, în meciul cu Sepsi (2-1).

Papură va trebui să improvizeze în centrul defensivei

Pentru duelul de sâmbătă, de la Cluj, cu U, "interimarul" Corneliu Papură va fi nevoit să improvizeze în centrul apărării. 

Badelj a văzut "roșu" contra covăsnenilor și este suspendat, astfel că-i rămân la dispoziție brazilianul Raul Silva și "închizătorul" Vladimir Screciu, în condițiile în care Karlo Tomasec și Jean Baptiste Mendy, doi jucători tineri, sunt lipsiți de experiență și nici n-au bifat vreun minut până acum în 2023/2024.

Papură nu va putea conta nici pe Ștefan Baiaram. Mijlocașul ofensiv nu este complet refăcut nici acum de pe urma unei leziuni musculare suferite la echipa națională de tineret. Cel mai probabil, el va reveni pe 27 septembrie, în Cupa României, contra lui CS Tunari. 

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova:

Fragil ca porțelanul » Mijlocașul Craiovei nu scapă de accidentări și ratează meciul cu U Cluj

Laurențiu Reghecampf nu e singurul » Trei cazuri recente care au șocat Superliga

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
Nea.Marin
Nea.Marin  •  21 Septembrie 2023, 09:04

GSP, nu ne mai intoxicati cu stiri despre Mogosoaia! Nu intereseaza pe nimeni despre Mieita care rade de niste papucari!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  20 Septembrie 2023, 20:23

...nu este niciun soc ...avem destui fotbalisti tineri ...dornici de afirmare ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează