FOTBAL  »  Superliga  »  TURNEU

Alta victorie pentru Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2007 00:00

Golurile spectaculoase ale lui Zicu au adus alta victorie ieri (2-1) cu dinamovistii de la Budejovice, "ciinii" mai avind si doua bare, una a lui Danciulescu. Dinamovistii au pornit meciul de ieri cu cehii de la Budejovice cu motoarele turate la maximum. Niculescu (2) si Zicu (4) au fost aproape de a marca. O eroare a axului central al apararii lui Rednic a fost speculata imediat de Vozabal (10). socul a fost resimtit pozitiv. Danciulescu (12) a reluat din "foarfeca", superb, dar mingea a lovit bara. Nesansa "ciinilor" a continuat. Trei minute mai tirziu, Niculescu a batut o lovitura libera de la 23 de metri, insa balonul s-a dus in transversala.

Ghinionul s-a spart in minutul 20. sase cehi nu l-au putut opri pe Zicu, care i-a insirat ca pe margele, iar machedonul a egalat, dupa ce in prima faza a fost oprit de portar. Ros-albii au continuat sa joace in viteza, cu pase din prima, insa Niculescu (43) a fost blocat, chiar cind sa impinga balonul in poarta. Faza-spectacol in minutul 58: Cristea i-a pasat lui "Danciu", acesta a deviat pina la Niculescu, care l-a angajat pe Zicu, iar Ianis, dupa ce a facut din fenta un adversar, a inscris la coltul lung. Bratu (72), foarfeca, a fost si el aproape de gol. si Blay (81) era sa marcheze, cu un sut din unghi. Danciulescu (84) nu a avut noroc in doua faze consecutive. Dar dinamovistii romani au invins, iar miine vor juca in finala mare a turneului cu invingatoarea dintre Duisburg si Besiktas.

Dinamo Bucuresti - Dynamo Budejovice 2-1 (1-1)
Au marcat: Zicu (20, 58) / Vozabal (10)
Dinamo: Romanovs - Blay, V. Nastase (Moti 46), st. Radu, Pulhac (Izvoranu 78) - Margaritescu (Ayangma 89) - Bratu (Ropotan 74), Ad. Cristea, Zicu (Chiacu 82) - Danciulescu (L. Ganea 88), Niculescu (Fernandes 78). Antrenor Mircea Rednic

Fundas stinga

Dupa ce a jucat 90 de minute cu amatorii de la Bishofshofen ca fundas central, Silviu Izvoranu, ultimul transfer al "ciinilor", a fost introdus in meciul cu cehii in minutul 78 in locul lui Pulhac. si Izvoranu a evoluat de aceasta data in banda stinga.

Inspaimintati
Elevii lui Mircea Rednic au citit pe editiile online ale diverselor ziare sau au vorbit cu cei de acasa despre caldurile ce au invadat Romania. Iar acest aspect nu le convine deloc, mai ales ca miercuri este Supercupa, iar apoi, imediat, incepe Liga 1. "Vor fi 45 de grade Celsius cind vom juca in prima etapa la Buzau, cum sa ne convina? Canicula va fi un advesar in plus pentru noi", a marturisit Pulhac. "si in Austria sint 30-31 de grade Celsius si simti ca nu mai poti respira, daramite cind ne vom intoarce in tara. N-o sa ne ajute deloc", a opinat si Ropotan.

Dureri

Bogdan Lobont a fost doar spectator ieri la meciul cu cehii. Portarul in virsta de 29 de ani a fost la un control medical la Flachau in urma cu doua zile pentru a i se verifica degetul mic de la mina dreapta la care a avut probleme in toamna anului trecut. I s-au recomandat citeva zile de repaus. Se asteapta ca Lobby sa reintre in formatia ros-albilor in ultimul meci al turneului austriac, cel de miine. Doctorii au dat asigurari ca Bogdan nu va lipsi de la Supercupa de miercurea viitoare cu Rapid.

Interes de la Besiktas

Oficialii lui Besiktas, formatie care participa si ea la turneul de la Zell am See, au fost impresionati de evolutiile lui Ianis Zicu si Claudiu Niculescu. S-au aratat interesati de virsta celor doi, zumzaind laudativ la driblingurile machedonului sau la suturile capitanului ros-albilor. BJK l-a dorit si in toamna trecuta pe Niculescu. Formatia din Istanbul este una din posibilele adversare pe care Dinamo le poate intilni in turul III al Cupei UEFA.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează