FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 1-0

Alte întăriri pentru Dinamo » Issa Ba şi Mendy vor juca în "Ştefan cel Mare"

Issa Ba va evolua în sezonul viitor pentru Dinamo
Issa Ba va evolua în sezonul viitor pentru Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 24 mai 2012 19:09

Cristi Borcea, preşedintele lui Dinamo, a confirmat alte două transferuri făcute de echipa sa.

După ce i-au transferat pe Cristi Scutaru şi Mircea Axente, liberi de contract, "cîinii" s-au mai întărit cu alte două nume. Issa Ba (Gaz Metan Mediaş) şi Gaston Mendy (U Cluj) vor juca din sezonul viitor în "Ştefan cel Mare".

Mutările au fost confirmate la Fanatik Show de Cristi Borcea: "E adevărat, ne întărim pentru sezonul viitor. Vrem să cîştigăm Supercupa, iar cel mai apropiat obiectiv al nostru e Europa League".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (65)
bad75
bad75  •  25 Mai 2012, 16:01
Postat de bandoleros pe 24 Mai 2012, 18:50

doare adevarul asa e? stiti sa radeti de ce transfera Steaua. in schimb voi va multumiti si cu frimiturile

Care adevar? Ce mari transferuri a facut Steaua? A luat ceva anul asta si nu stim noi? Vedetiva de treaba ca nu ati adus un messi la Steaua.Tot resturi se numesc si cei pe care i-ati transferat voi.Ati transferat mercenari,jucatori care au ales cu buzunarul,daca maine le pica altceva va lasa cu buza umflata.Azi Dinamovist convins,maine un Stelist surprins.

thereem
thereem  •  25 Mai 2012, 09:18

daca am inceput iar cu d-astia e clar. Aducem 2 rezerve de la echipe mediocre,ca sa faca ce?????? issa ba e un n'doye mult mai slab.....adica nu poate sa fie niciodata mijlocas la inchidere pentru ca nu stie sa stea in teren,se pozitioneaza prost la faze,si din cauza asta trebuie sa vina de departe cu interventia si rezulta niste faulturi d-alea grave. El este genul ala de "mijlocas la inchidere" caruia ii mai trebuie un mijlocas la inchidere in spate...ca sa inchida dupa greselile lui!!! gaston mendy??? sa-mi explice si mie cineva care e diferenta dintre mendy si musat.....in afara de cea de pigment???? Miroase a spalare de bani..cum au fost si alte "transferuri" ast

dan_racivitan2003
dan_racivitan2003  •  25 Mai 2012, 08:35

Mendy e bun dar nu de Dinamo.La U era rezerva lui Grecu. face si meciuri bune dar si niste gafe imense.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează