FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA-CFR CLUJ, DUMINICĂ, GSP TV, ORA 20:45

Alvaro Pereira certat de Duşan Uhrin

Alvaro Pereira
Alvaro Pereira

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2009 00:00

Deşi miercuri seară s-a destins împreună cu jucătorii într-un cadru intim la un restaurant din Cluj, Duşan Uhrin jr. şi-a cravaşat la maximum elevii la antrenamentul de ieri. Cehul a avut o scurtă dispută verbală cu  Alvaro Pereira, ultimul nerespectînd indicaţiile la un exerciţiu de apărare. "Uru, ce faci?! Ţi-am spus să stai aproape de omul direct! Tu-mi stai la 3-4 metri de el. Nu e prima dată cînd faci asta. Concentrează-te la antrenament", i-a strigat Uhrin lui Pereira, ultimul încercînd să-i explice că n-a avut dreptate. (Cosmin Lucaci)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  20 Martie 2009, 11:08

Cam strica echipa Uhrin asta...dak il lasa pe culio pe banca si il baga pe Deac nu o sa castige la Craiova...In plus pe Pereira il schimba in min 60-70, jucator ca asta mai rar...Traore si E Kone tinuti la echipa II-a...Cum sa il titularizezi pe Mara atacant?Eu cred k are probleme psihice...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează