FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Am aflat ce face Mihai Stoica la FCSB » Gigi a dezvăluit care e fișa postului: "MM e Becali"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 septembrie 2017 16:32

După ieșirea din închisoare, în urmă cu un an, Mihai Stoica a devenit directorul sportiv al celor de la FCSB.

Acesta nu are drept de semnătură în cadrul clubului și nici nu poate negocia în numele echipei cu jucătorii, dar este mereu prezent pe banca echipei și dă indicații jucătorilor lui Dică în timpul meciurilor.

Gigi Becali a dezvăluit că MM este reprezentatul lui în vestiarul roș-albaștrilor și că jucătorii sunt obligați să îl asculte.

"Eu le-am spus jucătorilor că MM este aici ca să mă reprezinte pe mine. MM e Becali. Ce spune el este ceea ce spun eu. Dacă MM îi ține pe jucători în cantonament, după meci, înseamnă că e ordinul meu. Că eu am decis asta. El nu face nimic din ce nu dau eu ordin. Jucătorii nu trebuie să se supere pe el, ci pe mine, dacă vor să se supere", a spus Becali la Pro X.

Citește și: FCSB - Plzen // Becali a mers în cantonamentul echipei cu nămol: "A fost circ!" » Ce gafă a făcut Luțu: "Jucătorii credeau că râd de ei"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
betman99
betman99  •  14 Septembrie 2017, 18:51

Candidatul perfect pt partea a2a a peliculei "12 years a slave".

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  14 Septembrie 2017, 18:37

Trezeste-te, Gigi ! Ai uitat ce magarii ti-a varsat impostorul in urechi ? O sa te duca la faliment,sa tii minte !

106452019897999
Eduard Girnita  •  14 Septembrie 2017, 18:21

La asa "genii" asa rezultate!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează