FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRANSFERURI

Am ajuns sperietoarea Vestului » Fotbaliştii portughezi, sfătuiţi să refuze ofertele din România!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 martie 2015 19:09

Sindicatul Jucătorilor Profesionişti de Fotbal din Portugalia (SJPF) le recomandă fotbaliştilor din această ţară să nu accepte oferte din România, într-un material postat pe site-ul oficial, în care subliniază că AFAN a atras atenţia în legătură cu problema insolvenţei cluburilor din Liga I.
"Atenţie: nu acceptaţi propuneri din România", scrie site-ul sindicatului portughez, într-un material în care menţionează că la finalul săptămînii trecute jucătorii din Liga I au protestat în legătură cu acest aspect.

"AFAN a contactat FIFA şi chiar preşedintele României pentru a interveni în această situaţie. Legea insolvenţei limitează serios drepturile jucătorilor. Astfel, cînd este numit un administrator judiciar acesta poate rezilia unilateral contractele, ceea ce înseamnă că formaţiile din România pot folosi această opţiune pentru a termina contractele cu fotbaliştii. De asemenea, legea împiedică jucătorii să rezilieze unilateral contractul cu clubul, dacă acesta este în insolvenţă", mai menţionează portughezii.

În prezent, dintre cele 18 cluburi din Liga I, şapte se află în insolvenţă, Rapid, U Cluj, Oţelul Galaţi, Dinamo, CFR Cluj, Petrolul Ploieşti şi FC Braşov.

Playtech: Declarația cu care Anamaria Prodan îl va ÎNFURIA pe Reghecampf. Impresara a dat cărțile pe față


Comentarii (12)
travka
travka  •  26 Martie 2015, 11:08
Postat de valiza.epo pe 26 Martie 2015, 09:06

Au trecut vremurile cand jucatorii prtughezi (si nu numai) erau sfatuiti sa vina la Cluj! Intre timp, fotbalul nostru s-a becalizat total. "Omeniile", blaturile, arbitrii de casa si caprele Valizei EPOcale impiedica competitia sportiva. La "omeniile" becalilor, cluburile raspund cum pot, speculand portitele legii. Au incheiat contracte care, acum, din cauza competitiei falsificate de becalioti, nu le mai pot respecta. Si au gasit o "portita" sa scape de ele.

deci in capul tau cu creier mic de sociopat faptu ca cefura a adus portughezi multi pe salarii mari si nu a mai putut sa plateasca e vina Stelei si a lui Becali ....wow...mai ai frati? sper sa nu si nici sa nu lasi urmasi

travka
travka  •  26 Martie 2015, 10:50
Postat de euce pe 26 Martie 2015, 09:42

"jiji"&"stana"sunt "imaculati"cel mai amre hot,a devenit model,rusine...

ia zi ma sceleratule ce jucator a venit la Steaua si nu si-a luat banii din contract? pana si Mihai Costea care nu a mai jucat 2 ani primea 12.000 de euro pe luna + Taxe, vezi de treaba ba saracule cu echipa ta falimentara-tepara care face de rusine Romania prin toate modurile posibile, sportiv dar mai ales administrativ - financiar.

euce
euce  •  26 Martie 2015, 09:42
Postat de travka pe 26 Martie 2015, 07:49

pt asta le puteti multumi urmatoarelor superechipe de rahat: CEFURA GRUIA in primul rand, Rapid corbii negri Bucuresti si Dinamo maidanezii fomisti, urmeaza cu brio Petrolu Pulesti

"jiji"&"stana"sunt "imaculati"cel mai amre hot,a devenit model,rusine...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează