FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO „Am vorbit cu Budescu săptămâna trecută” » Bogdan Andone dă detalii despre jucătorul dorit + Ce se întâmplă cu cei 7 accidentați de la FCSB

Articol de , - Publicat duminica, 21 iulie 2019 11:29

Bogdan Andone, antrenorul lui FCSB, s-a interesat de situația lui Constantin Budescu (30 de ani) la Al Shabab, însă spune că sunt șanse mici ca mijlocașul să plece de la formația arabă.

„Am vorbit cu Budi săptămâna trecută, ne-a felicitat pentru meciul de la Sibiu. Am vorbit strict despre fotbal. El mai are contract acolo, nu cred că va pleca”, a spus Bogdan Andone.

22 de meciuria jucat Budescu pentru Al Shabab în sezonul trecut, reușind 7 goluri

Antrenorul roș-albaștrilor a lămurit și situația accidentaților din lotul său: „Probabil că primul care va reveni la antrenamente e Alexandru Stan. Va intra în program săptămâna viitoare. Moruțan încă are acea problemă, probabil va mai sta 3-4 săptămâni. Gnohere la fel. Momcilovici face alergări pe teren. Pintilii nu face antrenamente decât la sală. Mai durează”.

Pe lângă cei cinci, mai sunt accidentați Mihai Roman și Claudiu Belu.

 

ce se întâmplă cu claudiu belu

Deși Gigi Becali a anunțat că fundașul dreapta Claudiu Belu are o clauză în contract prin care poate fi dat afară după câteva meciuri, Bogdan Andone spune că jucătorul său are nevoie de timp pentru a se integra.

„În momentul de față, Claudiu Belu a jucat, dar are nevoie de adaptare. El se pregătește foarte bine. Că sunt anumite greșeli în timpul meciului... se poate întâmpla oricui. Trebuie să rămână focusat la ce are de făcut din punct de vedere sportiv. Rar sau foarte rar fac aprecieri individuale”, a adăugat Andone.

Citește și:

FCSB // Claudiu Belu, dat afară după trei meciuri, trei victorii! Gigi Becali: „Mi-a promis că pleacă fără pretenții!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
2171460602981395
Vasile Moldovan  •  22 Iulie 2019, 02:51

luați pe ganea e cel mai bun din postul vostru care voi nu aveti fundaș ca el nu vă mai gândit mult că mai e putin si îl pierdeți și pe el mai e puțin și dacă nu vă grăbiți va juca el pe la vreo echipă din spania

fara_pista
fara_pista  •  21 Iulie 2019, 17:33
Postat de rammstein_deutschland pe 21 Iulie 2019, 16:57

nu-l mai plateste ..s-a mutat la libertatea si el si Edi ...a ramas asa de dorul nostru ...acum se crede profesor de romana si engleza ''doi '' schelete ''

”s-a mutat la libertatea si el si Edi...” „S-a mutat”, că E doi, ca scheleții... Bravo, coregrafule! Tot cu ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rammstein_deutschland
rammstein_deutschland  •  21 Iulie 2019, 16:57
Postat de pe 21 Iulie 2019, 14:07

Ba tu esti non stop aici, te platesc bine astia?

nu-l mai plateste ..s-a mutat la libertatea si el si Edi ...a ramas asa de dorul nostru ...acum se crede profesor de romana si engleza ''doi '' schelete ''

Vezi toate comentariile (16)
Comentează