FOTBAL  »  Superliga  »  CFRMANIA.RO

Amalia Granata: "Uma seamănă perfect cu Cristian"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Prietena lui Cristian Fabbiani, Amalia Granata, a mărturisit că fiica pe care urmează să i-o dăruiască atacantului lui CFR Cluj, Uma, semănă perfect cu Fabbiani, avînd, cu două luni înainte de naştere, 1.800 kilograme.
"Voi naşte în aprilie, undeva între 20 şi 30 ale lunii. Uma e enormă, deja are 1.800 kilograme. Seamănă perfect cu tatăl ei...Lucrurile merg foarte bine cu Cristian, adevărul e că amîndoi sîntem nerăbdători să se nască Uma. Naşi vor fi cea mai bună prietenă a mea şi cel mai bun prieten al lui Cristian", a spus Amalia pentru siteul ptcrecargado.com

Cu toate că Amalia spune că relaţia cu Fabbiani decurge bine, "Libertatea" susţine că Fabbiani are o relaţie cu o altă bombă sexy argentiniană. Sursa amintită publică şi o declaraţie a "Căpcăunului": "Sînt foarte fericit alături de Carolina. M-am îndrăgostit de ea la prima vedere. Peste o lună aştept să vină în România şi să stea cîteva săptămîni cu mine la Cluj. Eu şi Amalia ne-am despărţit din decembrie. Deşi nu o mai iubesc, îi mulţumesc că îmi va dărui o fetiţă. Îmi iubesc enorm copila şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru ca ea să fie fericită din prima zi cînd se va naşte".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează