FOTBAL  »  Superliga  »  "U" CLUJ - STEAUA

Ambuscada

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2007 00:00

"U" incerca sa speculeze in favoarea sa terenul dificil de pe "Ion Moina". In noroi, Steaua poate fi vulnerabila. Pe aceasta mizeaza Gigi Multescu, care a anuntat ca va specula in favoarea echipei sale starea dificila a terenului de pe "Ion Moina". Distrus in buna masura de concertul celebrei Beyonce, gazonul si-a mai revenit, insa si ieri mustea de apa si noroi. In plus, denivelarile s-au accentuat, luind, de la nivelul ierbii, aspectul unor cocoase. Ieri, tehnicianul "sepcilor rosii" a actionat in consecinta. "Vremea si noroiul trebuie sa devina aliatii nostri", a declarat Gigi Multescu. Asa ca a ales, pentru ultimul antrenament inaintea jocului cu Steaua, un teren satesc, situat in comuna Floresti, la marginea unei miristi.

Aici joaca, in campionatul judetean, echipa locala Unirea, formata din fotbalisti cu glezne mai putin fine decit Nicolita sau Dica. Denivelat, plin cu apa si noroi, dar avind si ceva portiuni cu iarba, mai buna decit pe "Moina", terenul din Floresti s-a dovedit perfect pentru pregatirea jocului cu Steaua. Daca si azi ii ies socotelile, Multescu va fi sergentul intr-o trupa de comando. Iar "U" va obtine, cu Steaua, prima victorie din acest campionat.


Tudor, absent
Portarul Martin Tudor nu a fost convocat pentru jocul impotriva fostei sale echipe. "Sint racit cobza. Mi-as fi dorit sa joc, dar e imposibil. Am febra si niste dureri de cap cumplite", a spus Tudor. Acesta a incercat ieri citeva ture de teren, in alergare usoara, dar a renuntat repede. Nici celalalt ex-stelist din lotul lui "U", Marius Baciu, nu va juca, invocind si el o gripa rebela, cu febra si greata.

Atenti la "U"
Doar 9 suporteri i-au asteptat pe stelisti ieri, la aeroportul din Cluj. Doua fete au cerut autografe, cei mai vinati fiind Zapata (foto) si Nicolita. Jucatorii nu au dat declaratii, singurul care a discutat cu presa fiind presedintele Consiliului de administratie, Valeriu Argaseala. "Vom fi atenti cu <<U>>. Jucatorii nostri se vor mobiliza sa cistige acest meci. In Cupa, acum 3 ani, am pierdut pentru ca am avut in teren doar 4 titulari", a spus Argaseala. (Raed Krishan

Park, menajat
La antrenamentul de ieri nu a participat fundasul central Park. Acesta a venit la stadion, insa a fost trimis inapoi in cantonament de antrenorul Gheorghe Multescu. "Ma simt rau, am probleme respiratorii. Probabil e vorba de o viroza sau de o sinuzita. Dar simbata sint OK", a declarat jucatorul sud- corean.

Salomir, propus
Fostul arbitru Mircea Salomir a primit propunerea de a ocupa postul de director general al clubului, lasat liber de Alin Banceu. "Nici nu se pune problema. A fost o discutie colaterala, nu voi fi director general la <<U>>", a declarat ieri Mircea Salomir.


16 victorii are "U" Cluj in meciurile directe cu Steaua, ultima pe 13 octombrie 2004, in Cupa

1.700 de euro este prima clujenilor, conducerea oferin un bonus de 500 de euro fata de recompensa obisnuita clubului, lasat liber de Alin Banceu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează