FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ameninţă cu plecarea! » Dorinel Munteanu are o ofertă din Rusia şi se gîndeşte să o accepte

Dorinel Munteanu e nemulţumit de faptul că i s-a promis că, de Sărbători, jucătorii vor primi toţi banii, însă acţionarii nu s-au ţinut de cuvînt
Dorinel Munteanu e nemulţumit de faptul că i s-a promis că, de Sărbători, jucătorii vor primi toţi banii, însă acţionarii nu s-au ţinut de cuvînt

Articol de - Publicat vineri, 21 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 decembrie 2012 20:24

Dorinel Munteanu se va întîlni sîmbătă cu Nicolae Badea şi, dacă nu va primi garanţii că se vor face transferuri şi că se vor plăti restanţele, e decis să accepte oferta din Rusia.

În Ştefan cel Mare nu e linişte nici în vacanţă. Pe lîngă problemele financiare, acţionarii se mai confruntă cu o problemă delicată: Dorinel Munteanu ar putea pleca după doar o lună şi jumătate! Antrenorul de 44 de ani a revenit în ţară după o scurtă vacanţă în Germania, iar sîmbătă urmează să aibă o întîlnire cu preşedintele CA al clubului, Nicolae Badea, cu privire la viitorul echipei, ce include plecări de jucători, achiziţii şi plata salariilor la zi.

Apropiaţii lui Dorinel susţin că acesta este decis să renunţe în cazul în care nu se vor face investiţii la echipă: "El e relativ mulţumit de actualul lot, dar vreo cinci jucători vor pleca şi are nevoie de cel puţin tot atîţia pentru a avea concurenţă pe posturi. Dacă şefii nu îi vor aloca un buget de transferuri şi nu vor ajunge la zi cu plata salariilor jucătorilor, Dorinel e decis să accepte oferta din Rusia!".

Mordovia Saransk, ultima clasată în prima ligă rusă, aşteaptă un răspuns de la Dorinel pînă lunea viitoare. Propunerea financiară e una foarte tentantă: 500.000 de dolari pe an, plus bonusuri consistente dacă echipa va rămîne în prima ligă.

Şefii vor jucători liberi cu salarii mici
Dorinel Munteanu ştie că, dacă va hotărî să continue cu Dinamo, va trebui să accepte strategia de criză a şefilor. Aceştia sînt dispuşi să facă transferuri, dar doar jucători liberi de contract, ale căror pretenţii salariale să nu depăşească 75.000 de euro! "Transferul lui Pena a picat înainte de a se începe negocierile cu Oţelul. Băiatul a spus că vrea 12.000 de euro pe an, sumă considerată mult prea mare de acţionari", au explicat apropiaţii antrenorului.

1 milion de euro aşteaptă Dinamo să încaseze la începutul lui 2013 din drepturile TV, bani cu care se vor plăti salariile restante

15.000 de euro este salariul lunar al lui Dorinel Munteanu la Dinamo

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (61)
newentry
newentry  •  23 Decembrie 2012, 01:34

Hah ha ha, tefelică ! Adică Dorinel își merită soarta că pleacă de la Oțelul la Dinamo??? Te caci pe tine râs:))))))

tibyy
tibyy  •  21 Decembrie 2012, 17:37

Badea,Dinu si Fetita,faceti-ne o bucurie de sarbatori si desfiintati-va ca prea mult rau ati facut fotbalului romanesc!

neuercainerosu
neuercainerosu  •  21 Decembrie 2012, 16:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

:))))))))))) Bre, nu vine sfarsitul lumii, vad ca de cateva zile nu te mai opresti.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează