FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - U CLUJ 2-0

Ameninţări pe Facebook! » Grahovac, în război cu ultraşii Oţelului

Contractul lui Grahovac cu Oţelul expiră în iunie 2014
Contractul lui Grahovac cu Oţelul expiră în iunie 2014

Articol de - Publicat luni, 14 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 13 mai 2012 23:15

Grahovac şi-a continuat războiul personal cu ultraşii gălăţeni, cu care s-a contrat şi în timpul meciului, şi în noaptea de dinainte.

Starea de tensiune se menţine în tabăra gălăţenilor, deşi echipa lui Dorinel Munteanu a ajuns la a treia victorie consecutivă, după succesul de sîmbătă cu U Cluj (2-0). În repriza a doua, portarul Branko Grahovac s-a înjurat cu suporterii proprii, cele două tabere provocîndu-se reciproc pînă la sfîrşitul meciului.

Motivul? În noaptea dinaintea partidei, bosniacul a trimis mai multe mesaje şefilor de galerie, solicitîndu-le acestora să se întîlnească şi să se bată, parte în parte! Fanii nu l-au iertat şi l-au huiduit pe Branko pe durata tuturor celor 90 de minute.

Întregul conflict dintre Grahovac şi ultraşi a început după meciul pierdut cu Astra (1-3), cînd portarul şi suporterii s-au luat la harţă chiar în faţa stadionului, în incident împărţindu-se şi cîţiva pumni.

S-au răzbunat pe maşini
Autoturismele lui Grahovac şi Milan Perendija au fost vandalizate în noaptea de după meciul cu U Cluj. Grahovac şi-a găsit maşina fără oglinzi, iar lui Perendija i-au fost tăiate cauciucurile şi i s-au furat oglinzile. Aceştia îi bănuiesc pe ultraşii gălăţeni de cele întîmplate.

"Am greşit cînd am reacţionat pe teren. Eu doar am primit mesaje de ameninţare şi le-am răspuns. De trei etape mă înjură continuu, în loc să încurajeze echipa" (Brako Grahovac, portar Oţelul)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
mateuts37
mateuts37  •  23 Mai 2012, 14:37

Nu inteleg de ce il critica pe Grahovak caci, uitandu-ma doi ani la rand la clasament, acesta este pe locul 2 ca numar de goluri primite...cearta de pe FB e o alta discutie, unde citind-o mi-am dat seama ca oponentul sau (unul zis Ganea) se da la fund ca o femeie la invitatia portarului de "hai sa fim barbati"

mateuts37
mateuts37  •  15 Mai 2012, 21:47

Grahovac este pe locul 2 in Campionat ca numar de goluri primite, deci ca valoare nu vad ce i s-ar putea reprosa portarului din punct de vedere profesional, mai ales ca Otelul a avut ceva probleme financiare si mentale la inceputul campionatul (nu am socotit, dar pe retur cred ca avem cele mai ptine gori primite)...cat despre comportamentul sau, e adevarat a fost un moment deranjant, dar nici cei care s-au adunat la stadion dupa meciul cu Astra nu s-au comportat fair-play...deci per total, ori o dati parte in parte cu Grahovak, ori il lasati in pace...personal nu imi convine sa il huiduiti meci de meci, am inteles 1-2 meciuri, dar atat...Hai Otelul, hai Campioana!

adytza74
adytza74  •  14 Mai 2012, 14:35

Astia sunt ultrasi? Cativa maimutoi care inainte de meci sufleca niste vin stins cu bere si asezonat cu ceva tarie sa se umfle muschiu bine.Cand ajung pe stadion ,la inceput sunt cuminti dar dupa ceva timp incepe boasca sa lucreze la cap si gata,trec smardoii la urlat si injurat. Cand sunt treji nici nu-i cunosti.RUSINE!!! Ne facem de ras cu astfel de specimene.Nu ar mai trebui lasate in stadion.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează