FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Amenințări și amenzi la Iași: "La al doilea gest de acest gen îi vom rezilia contractul!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 08 august 2018 09:01

Jucătorii vor fi arși la buzunar când pe teren dovedesc lipsă de atitudine, ca-n confruntarea cu Steaua (0-4). Moussa Sanoh a fost sancționat cu 700 de euro pentru eliminarea din minutul 84.

Directorul sportiv al ieșenilor, Tibor Selymes, n-a dormit două nopți după eșecul de duminică, în fața Stelei (0-4). Iar într-un interviu acordat Ziarului de Iași a acuzat "lipsa de atitudine a jucătorilor. Am intrat pe Arena Naţională în costume noi, arătam de Liga Campionilor, şi în 90 de minute am ajuns la Liga a V-a. Nu scorul m-a deranjat. Poţi să pierzi la scor, dar să joci fotbal, să te baţi, să lupţi, să faci o alunecare, să bagi capul în gheata adversarului. Asta n-am văzut. În afară de Cristea, care a încercat ceva, de unul singur, toţi au fost o apă şi un pământ: blazaţi, fără curaj şi ambiţie".

Selymes a anunțat că de acum încolo, evoluții ca aceea de duminică, de la București, vor fi sancționate: "Ne gândim să introducem în Regulamentul de Premiere o astfel de prevedere. Aşa cum încasează prime pentru punctele obţinute şi vreau să vă spun că jucătorii au avut primă dublă duminică, aşa vor fi şi amenzi, dacă prestaţia lor este jalnică".

Moussa Sanoh a plătit deja. Conducerea l-a sancționat cu 700 de euro pentru cartonașul roșu văzut în minutul 84, când l-a lovit cu crampoanele pe Momcilovici, după ce a fost împins, iar Selymes i-a atras atenția că "la al doilea gest de acest gen îi vom rezilia contractul".

Selymes e director sportiv la Iași din iunie, adus de noul finanțator al echipei, Horia Sabo.

"Am avut o discuţie în vestiar cu jucătorii, le-am spus ceea ce am avut de spus. Dacă vom juca aşa cum am jucat cu FCSB nu batem pe nimeni! Sunt convins că şi Stoican a discutat cu ei"
Tibor Selymes, director sportiv Poli, în Ziarul de Iași

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1904849899740178
Mos Gerila  •  08 August 2018, 13:23

sely ai adus prea multi francezi si portughezi dupa cum te laudai de asta merge echipa spre liga aVa dupa cum tu spui ca asa ati aratat pe teren

whiteredarad
whiteredarad  •  08 August 2018, 10:27

Sigur un 0-4 e greu de digerat, mai ales dupa ce " i-ai furat titlul" lui FCSB, insa a lua masuri radicale este o prostie. Campionatul e lung, Iasul a fost -oarecum norocos- in play off, echipa lor este greu sa mai repete performanta asta. FCSB, Dinamo, Viitorul, ASTRA, Craiova si CFR, sint net peste ei, iar Botosaniul, Gazul si poate si altii, pot fi mai buni ca anul trecut. Asa ca a cere jucatorilor sa "bata tot" ar fi o greseala. Mai ales ca scorul cu FCSB a crescut, doar dupa eliminare. Eu cred ca iesenii ar trebui sa isi vada 'lungul nasului", una e sa joci un fotbal frumos si sa nu ai emotii de retrogradare si alta e sa ai pretentii de play off.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează