FOTBAL  »  Superliga  »  MECI AMICAL

VIDEO Deac a înscris pentru CFR Cluj din nou după 4 luni, în amicalul de astăzi cu Hermannstadt

Articol de - Publicat duminica, 13 august 2023 14:42 / Actualizat duminica, 13 august 2023 17:31

CFR Cluj a învins-o pe Hermannstadt într-un meci amical disputat în această după-amiază în Gruia. A fost 3-2 pentru clujeni la final, după ce sibienii au condus cu 2-0. Ciprian Deac a marcat primul gol după o pauză de 4 luni.

Două dintre echipele care stau în această etapă de campionat, CFR Cluj și Hermannstadt, și-au dat întâlnire pentru un meci amical. Partida a avut loc astăzi, în Gruia, și a fost câștigat de multipla campioană a României.

Război incredibil! La Liga a făcut plângere împotriva PSG la Comisia Europeană: „Afectează piața”
PSG
Război incredibil! La Liga a făcut plângere împotriva PSG la Comisia Europeană: „Afectează piața”

5 goluri în amicalul de astăzi dintre CFR Cluj și Hermannstadt

Adrian Petre a deschis scorul în minutul 9, Bărbuț a majorat avantajul sibienilor 3 minute mai târziu. CFR a replicat prin Ciprian Deac, gol în minutul 22, apoi a întors rezultatul în partea a doua, prin Muhar (minutul 56) și Betancor ('90).

Ciprian Deac nu mai marcase de pe 15 aprilie 2023, victoria 2-1 cu Sepsi, meciul în care s-a și accidentat.

VIDEO cu golul marcat de Ciprian Deac

CFR Cluj și Hermannstadt au avut meciurile din etapa 5 amânate, astfel încât adversarele lor, în continuare angrenate în preliminariile Conference League, să aibă un plus de odihnă înaintea meciurilor europene de săptămâna viitoare. Clujenii aveau meci cu Sepsi OSK, Hermannstadt cu FCSB.

Ciprian Deac, după amicalul CFR Cluj - Hermannstadt

Mi-a prins foarte bine acest meci amical. Uitasem cum e să simți emoțiile, cu toate că a fost un meci amical. Au fost emoții plăcute, ultimul meci l-am jucat acum patru luni. A fost o perioadă grea, după ce mi-am revenit cu umărul, am grăbit refacerea și s-a întâmplat cu genunchiul. A trebuit să o iau din nou de la zero, am pierdut cantonamentul, care e foarte important, e benzina pentru un tur de campionat. Nu se compară nimic cu meciurile, chiar și amicale. Îți dau ritm, forță în picioare, suflu. 

La meciul cu Craiova, nu eram pregătit. Mai am un pic de tras, dar m-am simțit foarte bine toată săptămâna. Cred că ultimele meciuri au fost bune, mai puțin cel cu FCSB. Dar lumea să nu uite că e o echipă nouă, am rămas puțini din vechea gardă. Lumea trebuie să aibă puțină răbdare! Jucătorii noi sunt jucători de valoare, care ne vor ajuta foarte mult. Contează ca la finalul sezonului să mai ridicăm un trofeu, acest club are un ADN de învingător
- Ciprian Deac

Mai multe știri din SuperLigă:

CFR Cluj, transfer de ultim moment

Mesaj agățat în noapte pe Podul Grant » Ce au scris ultrașii ploieșteni înainte de Rapid - Petrolul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează