FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC VASLUI / 15:52 / CORESPONDETA DE LA CRISTI LAPA - KAPRUN

Amical cu Nottingham Forest!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2007 00:00

Dupa partide-test cu ucraineni si nemti, vasluienii continua seria jocurilor amicale la Kaprun, joi, 12 iulie, contra englezilor de la Nottingham Forest (liga a III-a). Initial, echipa antrenata de Dorinel Munteanu ar fi trebuit s-o intilneasca pe Larissa (Grecia), insa jocul a fost anulat din cauza terenurilor, care sint imbibate cu apa.

"Meciul va avea loc in cantonamentul echipei engleze, aflat la o distanta de peste o suta de km de noi. Chiar aveam nevoie de inca un adversar puternic, dupa Dinamo Kiev si TSV 1860 Munchen. In caz ca vremea va fi neprielnica, jocul se va disputa pe teren sintetic. Cred ca am reusit pina acum sa evoluam impotriva unor echipe bine cotate. Deoocamdata, nu rezultatele sint relevante, ci faptul ca echipa isi poate imbunatati exprimarea in teren de la meci la meci", a spus Catalin Popa, directorul sportiv al FC Vaslui.

Ultima partida de verificare va avea loc sambata, 14 iulie, cel mai probabil cu Steaua Rosie Belgrad. Deocamdata, sansele de disputare a meciului sint in proportie de 50 la suta. Cristian Lapa ( Kaprun)
Rezultatele vasluienilor in amicalele disputate pina acum la Kaprun:

FC Vaslui - Dinamo Kiev (Ucraina, I) 0-6
FC Vaslui - Neftchi Baku (Azerbaidjan, I) 3-2
FC Vaslui - TSV 1860 Munchen (Germania, II) 1-2

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează