FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

AMR 694 de zile » Atât mai e până la primul meci de la Euro 2020! În curând începe demolarea stadionului Steaua

Articol de - Publicat vineri, 20 iulie 2018 10:14

Compania Națională de Investiții a semnat contractul privind proiectarea și execuția lucrărilor aferente stadionului Steaua. Potrivit ofertei câștigătoare, valoarea contractului este de 210.067.331 lei.

În acest moment, se află în curs de finalizare componenta de proiectare privind contractul de desființare a actualei arene, avizul urmând să fie obținut în zilele viitoare. Noua arenă va avea o capacitate de 30.500 locuri și va îndeplini criteriile impuse de UEFA.

Astfel, arena va beneficia de un teren cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare și drenaj, spații pentru echipe și oficiali (vestiare pentru sportivi și arbitri, săli de încălzire indoor, spațiu de recuperare și sală de forță, punct de prim ajutor), 300 de locuri dedicate persoanelor cu dizabilități, spații de cazare pentru sportivi (24 de camere), un muzeu al clubului sportiv și spații administrative.  În plus, noua arenă va putea găzdui și competiții sportive de rugby.

18.000 de locuri pentru "câini"

Referitor la stadionul din Ștefan cel Mare, ieri s-a semnat contractul pentru startul studiilor de prefezabilitate și fezabilitate în ceea ce privește construirea noii arene. Durata pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate va fi de 75 de zile.

Marea noutate e că noul complex ar urma să aibă o capacitate de 18.000 de locuri, nu 15.000, așa cum se anunțase inițial. Deși comunicatul nu reglementează locul exact pe care va fi construit noul stadion, acesta va fi amplasat pe locul bătrânului velodrom Dinamo.

Noua arenă va beneficia de un teren de fotbal prevăzut cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare și drenaj, spații pentru echipe și oficiali, locuri dedicate persoanelor cu dizabilități, spații de cazare pentru sportivi, un muzeu al clubului sportiv, spații administrative și spații dedicate publicului, cu magazine. 

S-a terminat licitația pentru Rapid

Referitor la stadionul Giulești, s-a terminat licitația pentru demolare și construcție. În prezent sunt analizate ofertele, iar demolarea va începe în a doua parte a lunii septembrie. Tot atunci vor demara lucrările de modernizare și la stadionul Arcul de Triumf, care includ consolidarea şi reabilitarea vestiarelor, refacerea sălii de antrenament, a spațiilor de cazare și cantonament pentru sportivi, amenajarea spațiilor exterioare și a unui parking subteran, a centrului de îngrijire a sportivilor, gradene și refacerea terenului principal de joc.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
956325657883617
Ionut Marian Dobrea  •  20 Iulie 2018, 16:34

nu va fi gata niciunu!

lucghencea
lucghencea  •  20 Iulie 2018, 16:10

O remarca extra pentru acest articol . STEAUA Bucuresti nu e in Liga 1 e in alta liga in ultimii ani iar de asta au avut grija impostorii inca din 21 februarie 2003 . Si se stie cum au furat locul clubului din 2003 , o spune chiar Dumitru Dragomir inca din 2005 !

catalynn
catalynn  •  20 Iulie 2018, 13:09
Postat de manutd.steaua pe 20 Iulie 2018, 11:20

Ce desfiintare bai idiotule?

Nu ai aflat!? 2019 e anul desființării fcsb asa cum il stii acum! Varianta becalistă a nimic nu se pierde totul se transforma, este FC fcsb = Academica Clinceni. Aplicând si regula de 3 simpla, pt orice jjjijist Academica Clinceni = Steaua! :-))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează