FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anamaria l-a provocat pe Neubert: „Dă-mi 3 nume de jucători din România care fac față în Top 4 campionate din Europa” » Neamțul i-a ales

Thomas Neubert și Ana Maria Prodan
Thomas Neubert și Ana Maria Prodan

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 15:54 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 16:21

Thomas Neubert (54 de ani) a fost provocat de Anamaria Prodan (51 de ani) să numească trei jucători români care ar face față fără probleme în cele mai tari campionate din Europa.

Preparatorul fizic german a ajuns pentru prima dată în fotbalul românesc în anul 2010, atunci când a mers la Gloria Bistrița. De atunci, Neubert a mai trecut pe la Concordia Chiajna, Al-Hilal, Litex Lovech, CSKA Sofia, Al-Wasl, iar în prezent lucrează la FCSB.

Încă 4 jucători pleacă de la Universitatea Craiova » Petev nu mai contează pe ei și nici n-au mai venit la reunire
CSU CRAIOVA
Încă 4 jucători pleacă de la Universitatea Craiova » Petev nu mai contează pe ei și nici n-au mai venit la reunire

Thomas Neubert: „Am văzut în România mulți jucători cu talent enorm”

Provocat de Anamaria Prodan să numească trei jucători români care ar face față în cele mai tari campionate ale Europei, Thomas Neubert a răspuns imediat, numindu-i pe Olimpiu Moruțan, Florinel Coman și Tavi Popescu.

„Am văzut aici, în România, în ultimii 12 ani, mulți jucători cu talent enorm. Joacă fără probleme în top patru ligi din Europa. Pentru mine, extraordinari sunt Olimpiu Moruțan, Florinel Coman și Tavi Popescu. Sunt trei exemple din generații diferite, pot juca la orice nivel”, a spus Thomas Neubert, în cadrul podcastului realizat de Anamaria Prodan.

Florinel Coman: „La noi nu e așa cum am tot auzit despre Neubert”

Recent, Florinel Coman a ținut să comenteze afirmațiile făcute de foști jucători de la FCSB, care susțineau că antrenamentele cu Neubert erau foarte grele: 

„Eu nu am prins perioada aceea, sunt mai tânăr. Dar nu vă gândiți că Neubert lucrează cu noi așa cum lucra cu ei atunci! În perioada aceea erau doar Stanciu și Iancu tineri, de 20, 21 de ani. În rest erau jucători de 25, 26. 

La noi nu e așa cum am tot auzit despre Neubert. Atunci erau jucători care puteau să ducă antrenamente de forță, erau Pintilii, Bourceanu, ei erau altfel. Acum, cu ceea ce are Neubert aici, nu cred că poate să lucreze la fel ca în perioada aceea”. 

Vezi și alte știri:

I-a încheiat abrupt lui Novak Djokovic seria de 43 de victorii în Australia. „Asta este pentru cei care nu cred în mine”
AUSTRALIA
I-a încheiat abrupt lui Novak Djokovic seria de 43 de victorii în Australia. „Asta este pentru cei care nu cred în mine”
Jenant! Imagini în premieră cu gestul obscen la adresa lui Mbappe în finala Mondialului
ARGENTINA - FRANȚA 3-3 (4-2 LA PEN.)
Jenant! Imagini în premieră cu gestul obscen la adresa lui Mbappe în finala Mondialului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  04 Ianuarie 2024, 19:59
Postat de alex03036 pe 03 Ianuarie 2024, 18:30

Top 4 se uita la om, nu mai ia pe oricine. Mutu a zburat de la Chelsea & Juventus instant. Aia te refuza și dacă stai sa te certi cu colegii in loc sa te retragi pe aparare cum au obiceiul unii jucători din campionatele mai mici.

Corect. Daca unul ca Barsan se teme sa ii dea rosu lui Coman pentru injuraturi, cei din Vestul Europei stiu ca un asemenea gest il poate scoate definitiv pe un jucator din circuit, plus ca trebuie sa dea exemplu la suporteri in special la cei tineri. Birjăreala ține doar la noi, aici e o normalitate.

parpalache
parpalache  •  04 Ianuarie 2024, 10:06

Bine mah,da neamțu nu a precizat in care liga ...inferioara,din „top 4”campionate!

Shogun01
Shogun01  •  04 Ianuarie 2024, 09:41
Postat de aquadig pe 04 Ianuarie 2024, 08:34

A uitat să zică că Pintilii e antrenor de națională iar Stanciu e top.

Maine o sa fie stirea cu cei doi

Vezi toate comentariile (42)
Comentează