FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 2-0

Analiză ”la rece” făcută de Şumudică: ”Nu mai sînt de acord cu ce a invocat Steaua”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2015 17:55

Marius Şumudică, antrenorul celor de la Astra, a vorbit astăzi despre greşelile lui Sebastian Colţescu în defavoarea Stelei la partida cîştigată de echipa sa, scor 2-0.

”Roş-albaştrii” au avut ieri trei goluri valabile anulate, iar Budescu nu a fost sancţionat cu cartonaşul roşu în două rînduri. De asemenea, arbitrul nu l-a eliminat în prima repriză pe stelistul Guilherme.

”Am urmărit astăzi meciul din nou. Nu mai sînt de acord cu ce au invocat cei de la Steaua, deşi văd că s-a deranjat o ţară întreagă. Recunosc că s-a greşit în defavoarea lor, dar de ce facem o dramă naţională cînd Steaua e dezavantajată? E doliu naţional!”, a explicat Şumudică la DolceSport.

  • Primul gol anulat

Este contact evident, Papp vine cu genunchii în spatele lui Morais. Am vorbit şi cu un specialist în arbitraj, domnul Zotta, şi mi-a spus că e se poate da lovitura”

  • Al doilea gol anulat

”Hamroun e în ofsaid şi se duce spre minge. Nu mă pronunţ însă, pentru că nu ştiu exact ce spune noua regulă”

  • Al treilea gol anulat

”Am văzut că mingea intrase în poartă, dar nu am avut pe dvd reluări cu unghiuri bune să-mi dau seama dacă a fost ofsaid”

  • Budescu iertat de ”roşu”

”Nu mi-am dat seama pe moment că Budescu l-a lovit pe Cojocaru. Am crezut că l-a atins cu umărul. Nu-mi dau seama ce-a vrut să facă, dar trebuia sancţionat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
hmmmm
hmmmm  •  14 August 2015, 11:05

Nu sunt prea multe de cometat, se pare ca fiecare a vazut ce a vrut. Puteti insa sa va uitati (evetual Sumudica, sa vedem ce mai are de zis dupa faza asta) la meciul Rapid Steaua 3-0? (https://www.youtube.com/watch?v=veXKNLiBFv4) La minutul 1 si 10 secunde, al doilea gol marcat de Pancu, a fost fault? Pe urma puteti comenta mai departe faza domnule Sumudica...

819124374875704
Niculaie Moromete  •  14 August 2015, 10:38

sumudica , *** *** ( este expresia ta) *** au fost anulate 3 goluri valabile,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  14 August 2015, 08:41

Cum scoate Șumi o vorbă, hop și ***... După analiza ”la rece” a marelui antrenor fără rezultate, văd că Papp i-a sărit cu genunchii în spate bietului astrist agresat (după ce mingea ajunsese în plasă?) , că Hamroun alerga spre minge (s-o scoată din plasă?), că la al treilea gol era unul în offside (cine?), că palma lui Budescu era cel mult mângâiere drăgăstoasă etc. I-o fi fost greu să zică: ”Bă, am avut o baftă chioară cu Colțescu ăsta, care ne-a scos ***. Iar Rădoi ăsta, fără bac și fără licență, trebuia să mă bată mai rău ca ASA. Pe mine, academician profesor doctor cu licență super-hiper-pro.””

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează