FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Analiza lui Dică: decizia care i-a fost fatală cu CFR Cluj » "Și-a dat seama, de-asta l-a luat de gât"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2018 16:12

Florin Bratu a analizat schimbările făcute de Nicolae Dică la meciul pierdut cu CFR Cluj, scor 0-2. Fostul tehnician al lui Dinamo e de părere că antrenorul FCSB-ului a greșit când a decis să-l scoată pe Moruțan. 

"Uitându-te atent la ce schimbări a făcut poți spune că a greșit în meciul cu CFR. Dar Steaua a jucat bine după eliminare, putea egala exact pe ce a gândit Dică. Adică el a arătat curaj, a schimbat ofensiv, chiar dacă nu necesita asta.

A riscat, îi putea ieși. Eu cred că și-a dat seama că a greșit când l-a schimbat pe Moruțan. S-a pripit puțin la această schimbare, de asta l-a luat de gât pe jucător și i-a spus ceva după schimbare.

Dar ca și idee, ce voia să facă îi putea ieși", a zis Florin Bratu la TV Digi Sport. 

Dică l-a schimbat pe Moruțan în minutul 82, la 0-1 cu campioana, în același timp în care l-a scos de pe teren și pe Man. Cele două mutări l-au costat postul la FCSB, după ce Gigi Becali le-a considerat ca un afront la adresa lui.  

CITEȘTE ȘI:

Inedit » Ce cotă au Zidane, Gigi Becali și Mourinho pentru a deveni antrenor la FCSB + cine este favorit :)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează