FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

Analiza lui Gigi Becali după FCSB - Sepsi: „Un singur lucru i-am spus lui Edi Iordănescu”

Gigi Becali a promis că, odată cu instalarea lui Edi Iordănescu, nu va mai interveni peste deciziile antrenorului. +40   FOTO
Gigi Becali a promis că, odată cu instalarea lui Edi Iordănescu, nu va mai interveni peste deciziile antrenorului.

Articol de GSP - Publicat marti, 24 august 2021 16:00 / Actualizat marti, 24 august 2021 16:18

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a promis că, odată cu instalarea lui Edi Iordănescu, nu va mai interveni peste deciziile antrenorului. Latifundiarul a dezvăluit în această după-amiază care a fost singura doleanță pe care a avut-o după remiza cu Sepsi, 1-1. 

Latifundiarul e nemulțumit din cauza durităților la care jucătorii săi au fost supuși atât în meciul de aseară cu Sepsi, cât și în întregul campionat.

„Un singur lucru i-am spus lui Edi Iordănescu. Edi, arbitrul ăla trebuia să intervină! Noi am fost opriți numai prin fault. Ei joacă foarte agresiv împotriva noastră. Vreau să plimbăm mingea până adversarul faultează mingea! Toți antrenorii le spun jucătorilor că nu ne pot opri decât prin fault”, a declarat Becali, în cadrul emisiunii „Liga Digi Sport”

Am jucat repede, am jucat cum îmi place mie. Pac, pac, pac, posesie - Gigi Becali, patron FCSB

Becali: „Luăm cel puțin 3 jucători din banii de pe Moruțan”

Ulterior, Gigi Becali a vorbit despre jucătorii pe care-i va aduce la FCSB în perioada următoare. Latifundiarul lucrează la 4 achiziții. 

„Luăm cel puțin trei jucători din banii de pe Moruțan! Jucătorii vin în două, trei zile. L-am întrebat pe Edi dacă-l vrea pe Keșeru, a zis că-mi dă răspunsul diseară. Miculescu nu vine, că mi-au cerut 500.000 de euro pe el cei de la UTA. Foarte bine!

L-am întrebat pe Edi despre unul dintre acei jucători, a spus că îl avea pe listă și la CFR Cluj (n.r - Hervin Ongenda) Și mai sunt doi pe care mi i-a cerut, dar nu vi-i spun. O sa vă zică el cine sunt”, a mai spus Becali.

Nu mai vorbesc despre fotbal. Știi de ce? Mă obișnuiesc așa. Când se vor face vânzări de jucători, atunci să mă sunați. Vreau să scap de idolatrie și slavă deșartă. Dacă m-a bătut Rapidul din Divizia B, e clar că e ceva în neregulă. Aia nici n-a fost bătaie, a fost un autugol, era clar că Dumnezeu mă pedepsește - Gigi Becali, patron FCSB

FOTO Imagini spectaculoase din meciul FCSB - Sepsi 1-1

+36 FOTO

VIDEO Paulo Vinicius, declarații după remiza FCSB-ului cu Sepsi

Citește și alte știri de actualitate: 

Atacantul care așteaptă un semn de la FCSB » Gigi Becali: „Dacă «Iedi» îl vrea, îl iau!”

EXCLUSIV Patronul Rapidului, ironii în direct către FCSB: „Jucători umflați! Nu fac nici 3 milioane” + se bucură că l-a „demis” pe Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
nelu_faget
nelu_faget  •  24 August 2021, 19:13
Postat de steaua1986. pe 24 August 2021, 18:12

Sau ion aluat, de ce nu?

Aluat e deștept dar cam excentric

ali.bec
ali.bec  •  24 August 2021, 18:33

Anul asta CFR n-are șanse sa câștige Corendon Cup

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  24 August 2021, 18:32

Pohta ce-a pohtit!Sa se dea toti la o parte din fatza vedetelor lui!Iar arbitrii sa tremure de frica lui!D-aia si-a facut el cata mai cooperativa!Sa ne zica si noua cum se face ca echipa lui a facut mai multe faulturi ca Sepsi?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close