FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Anamaria Prodan a început în forță la FC Hermannstadt! A anunțat deja prima „achiziție”: „Singura echipă din Liga 1 care are așa ceva”

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 18:02

La doar trei zile după ce-a devenit membru în Comitetul Director al celor de la Hermannstadt, Anamaria Prodan și Claudiu Rotaru au făcut primele cumpărături importante pentru echipă: o criosaună pentru recuperare fizică după ultimele tehnologii.

Ieri, jucătorii sibieni au avut parte de o surpriză după antrenamentul pe care l-au efectuat sub comanda lui Vasile Miriuță. Fiind obișnuiți să aibă parte de o recuperare normală până acum, Luchin, Dâlbea și compania au fost băgați în "frigider". Și s-au distrat de minune în noua "jucărie" cumpărată de club.

Oficialii echipei au decis să cumpere în timp record o criosaună, care să aparțină clubului și de care jucătorii să beneficieze ori de câte ori este nevoie.

"Toate echipele din prima ligă merg la criosaună și plătesc pentru ședințele respective. Eu nu știu ca vreo echipă să aibă una proprie. Claudiu și cu mine am decis să cumpărăm una, să o avem la club și jucătorii să o folosească atunci când au nevoie. Nu să stăm cu programări, rezervări. Nu vreau să avem de-a face cu tâmpenii din astea! Vreau condiții ca să cer performanță", a spus Anamaria Prodan pentru GSP.ro.

+2 FOTO

Iar prima ședință de criosaună a avut deja loc. Metoda e folosită de ceva vreme de mulţi sportivi, nu doar de fotbaliști. Apelează la ea mai ales cei care practică sporturile cu un consum uriaș de efort, gen ciclism, atletism, înot. Criosauna nu induce modificări ale parametrilor biochimici și hematologici care să facă obiectul testelor de dopaj. Ședinţele sunt de scurtă durată, la temperaturi de până la -165 de grade Celsius!

"Vreau sa ajut Hermannstadt și orașul Sibiu. E tot ce îmi doresc! Ca să cerem performanță trebuie să existe suport din parterea noastră a conducerii și vom face totul pentru băieți"
Claudiu Rotar, finanțator Hermannstadt

 Anamaria Prodan îl distruge pe Hagi: „Îmi dă mie el să mănânc vreodată? Nu stau să mor pentru o mie sau cinci mii de euro ca alții!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
1065808933555529
Andrei Preda  •  07 Iunie 2020, 08:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liviustefanvasile
liviustefanvasile  •  07 Iunie 2020, 08:26

Hagi cu pacatele lui ramane cel mai mare fotbalist roman , ne place sau nu .Ca antrenor nu e unul rau , totusi a castigat un campionat .Doamna asta cine este , totusi ? Avea o cariera de succes in impresariat , asa de succes incat acuma sa dus la celebrul club din Sibiu.Cat mai e tariful despre stirile cu ea .e tot 50 de euro sau a mai scazut.Si va mai numiti ziaristi .Sunteti lautari .Va lipeste cineva 50 de lei pe frunte si faceti dedicatia.Nu e nimic rau in a fii lautar .Dar e rau sa fii ziarist -lautar.

1368613553215116
Dan Gherman  •  07 Iunie 2020, 08:16

Totul pana la HAGIII!!!!Trebuie sa fii *** sa te iei deHagi...!!! dk au ajuns unii care erau precum animalele de companie, care se vindeau pe un trening sergio tacchini, care primeau telefoane de la un om pe care l-a vazut acum 2 ore si apoi i s-a transmis...te urci in avion si vii la mine........!!!! sa comenteze despre HAGI, chiar nu e nimic de comentat...! nicimacar nu merita un comentariu...!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează