FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

Anamaria Prodan a răbufnit pe Instagram: „Toată această mizerie este izvorâtă din frustrarea și micimea unor oameni care nu vor călca pe urmele noastre”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 16:45 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 16:57

Impresarul Anamaria Prodan (48 de ani), s-a arătat deranjată de zvonurile privind un eventual divorţ al ei de Laurenţiu Reghecampf.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a postat pe Instagram o fotografie cu familia ei și i-a atacat pe cei care au criticat-o pe sau pe antrenor.

Anamaria Prodan: „Familia Reghecampf Prodan este un exemplu pentru toată România”

„Eu cred că familia Reghecampf Prodan este un exemplu pentru toată România. Așa va rămâne pe veci, în ciuda tuturor mizeriilor care apar în presă. Soțul meu, Laurențiu Reghecampf, este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat, de un bun simț incredibil, de o educație rar întâlnită, de o decență unică, un profesionist de cel mai înalt nivel, care și-a păstrat valorile familie și le-a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie în fiecare secundă a vieții, care ne-a protejat ca nimeni altul și ne iubește fără limită. 

Toată această mizerie este izvorâtă din frustrarea și micimea unor oameni care nu vor călca pe urmele soțului meu sau a familiei mele niciodată.

+45 FOTO

Sunt mândră că soțul meu, Laurențiu Reghecampf, nu intră în această mocirlă, nu dă declarații, nu vorbește cu presa și stă departe de tot. Asta face numai un bărbat unic, precum este soțul meu. Vă rog să respectați numele nostru, dragostea noastră, familia noastră și să luați exemplu de la noi pentru că suntem cei mai buni”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

VIDEO Anamaria Prodan nu-l iartă pe Dennis Man: „Dacă nu suntem bărbați, ne judecăm! Un șantaj ordinar”

 Citește și:

Ce ar determina-o pe Anamaria Prodan să divorțeze de Laurențiu Reghecampf? Răspunsul imediat al impresarei

EXCLUSIV Anamaria Prodan și-a făcut calculele și vrea răzbunare în justiție! Suma exactă pe care vrea să o obțină de la Dennis Man

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
514091889218839
Mihai Buzea  •  08 Februarie 2021, 12:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

3640496322699243
Constantin Costa  •  08 Februarie 2021, 12:13

Nu sunteți un exemplu deloc pentru că ,cu siguranță ați făcut multe lucruri nedrepte furaciuni și așa mai departe de ai ajuns sus manarii, păcăleai jucătorii in favoarea ta ,tot,tu nu vei fi niicodata un exemplu că femeie care a dat cu pumnul într-un bărbat de data cu lumea ,esti o rusine de femeie care se crede mare și tare ești un căcat tu asta te dai mare că ești bogată și ce dacă daca că femeie ești *** și *** de femeie care ridică mâna și amenință oameni.daca te-as vedea teas scuipa in fața și dacă ai îndrăzni ceva te-as bate până nu mai poți nu că prosti de Alexa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

622674784501836
Florin Dobrin  •  07 Februarie 2021, 21:59

palmier si cu ALEXA CE FACI ???? ESTI UN BUN EXEMPLU DE ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează