FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan a vrut să renunțe la Reghecampf: „Geanta la ușă! N-am mai povestit asta până acum”

Anamaria Prodan (47 de ani) a dezvăluit la GSP Live că a avut să-l demită pe Laurențiu Reghecampf (45 de ani), soțul ei și la acea vreme, de la CS Buftea, echipa pe care agentul de jucători o conducea. +49   FOTO
Anamaria Prodan (47 de ani) a dezvăluit la GSP Live că a avut să-l demită pe Laurențiu Reghecampf (45 de ani), soțul ei și la acea vreme, de la CS Buftea, echipa pe care agentul de jucători o conducea.

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 07:33 / Actualizat duminica, 11 octombrie 2020 07:53

Anamaria Prodan (47 de ani) a dezvăluit la GSP Live că a avut să-l demită pe Laurențiu Reghecampf (45 de ani), soțul ei și la acea vreme, de la CS Buftea, echipa pe care agentul de jucători a condus-o în trecut.

La dorința fotbaliștilor, Reghecampf a fost păstrat. Episodul se petrecea în 2009, când fostul tehnician al lui FCSB, în prezent la Al-Wasl, o pregătea pe formația ilfoveană.

VIDEO Anamaria Prodan: „Am zis că trebuie să schimbăm antrenorul, nu echipa”

Toată lumea știe că eu am vrut să-l dau afară pe Reghecampf de la Buftea. Poți să întrebi jucătorii. Eu am vrut performanță. Au venit jucătorii la mine în birou, să nu cumva să-l dau afară, pentru că e vina lor. Laur a implementat atunci metode draconice, iar ei, săracii, nu puteau să facă față. Nu rezistau. 

Iar eu am zis că trebuie să schimbăm antrenorul, nu echipa. Acest episod nu l-am povestit niciodată până acum. Mai multe detalii o să fie în cartea despre viața mea, pe care o lansez peste o lună. 

Nu divorța dacă îl dădeam afară. Antrenorii vin și pleacă. Eu le spun mereu alor mei: «Ai semnat aici. Geanta la ușă! Nu știi niciodată». Îi sfătuiesc să nu desfacă toată geanta”, a spus Anamaria Prodan la GSP Live.

+45 FOTO

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Anamaria Prodan, dezvăluiri din Dubai cu Mutu și Reghecampf: „Laur s-a enervat într-un hal! Mutu îmi scria noaptea”

De ce au divorțat jucătorii din Generația de Aur » Anamaria Prodan: „Au descoperit un străin acasă”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
calicon
calicon  •  11 Octombrie 2020, 16:59

A disparut becali si a aparut o........hore? Lasati-va de sport!

iung811
iung811  •  11 Octombrie 2020, 16:39

Cum sunteti platiti?

iung811
iung811  •  11 Octombrie 2020, 16:39

Ati ajuns *** asteia!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează